Nabeschouwing Eyüpspor - Bodrumspor (4-1) || Super Lig 2024/2025

Maandag 19 augustus 2024 - 20:00 uur

In de Super Lig 2024/2025 neemt Eyüpspor het maandag 19 augustus 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Bodrumspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Eyüp Stadı in İstanbul.

Via de Eyüpspor - Bodrumspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eyüpspor - Bodrumspor (4-1)

Het Super Lig duel tussen Eyüpspor en Bodrumspor is onder leiding van scheidsrechter Halil Umut Meler geëindigd in een 4-1 overwinning voor Eyüpspor. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door Zdravko Minchev Dimitrov, waarmee Bodrumspor met 0-1 de leiding nam. Eyüpspor kwam in de 46e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Gianni Bruno, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 55e minuut zette Mame Baba Thiam zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Eyüpspor de leiding in de wedstrijd nam.

Na 86 minuten werd de voorsprong voor Eyüpspor vergroot nadat Samu Sáiz de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 95e minuut wist Halil Akbunar namens Eyüpspor de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Halil Umut Meler bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Eyüpspor.

LIVE Eyüpspor - Bodrumspor 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eyüpspor - Bodrumspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Eyüpspor Gele kaart voor Melih Kabasakal Eyüpspor
30' Doelpunt Bodrumspor Doelpunt Zdravko Minchev Dimitrov met assist van Üzeyir Ergün Bodrumspor 0-1
46' Doelpunt Eyüpspor Doelpunt Gianni Bruno Eyüpspor 1-1
51' Gele kaart Bodrumspor Gele kaart voor Musah Mohammed Bodrumspor
55' Doelpunt Eyüpspor Doelpunt Mame Baba Thiam met assist van Gianni Bruno Eyüpspor 2-1
63' Wissel Bodrumspor Wissel George Pușcaș voor Pedro Brazão Bodrumspor
63' Wissel Bodrumspor Wissel Ahmet Aslan voor Samet Yalçın Bodrumspor
75' Wissel Eyüpspor Wissel Haqi Osman voor Emre Akbaba Eyüpspor
75' Wissel Eyüpspor Wissel Halil Akbunar voor Gianni Bruno Eyüpspor
76' Wissel Bodrumspor Wissel Tugay Kacar voor Zdravko Minchev Dimitrov Bodrumspor
76' Wissel Eyüpspor Wissel Samu Sáiz voor Tayfur Bingöl Eyüpspor
83' Wissel Bodrumspor Wissel Ege Bilsel voor Fredy Bodrumspor
86' Doelpunt Eyüpspor Doelpunt Samu Sáiz met assist van Ahmed Kutucu Eyüpspor 3-1
87' Wissel Eyüpspor Wissel Svit Sešlar voor Ahmed Kutucu Eyüpspor
95' Doelpunt Eyüpspor Doelpunt Halil Akbunar met assist van Svit Sešlar Eyüpspor 4-1
92' Wissel Eyüpspor Wissel Dorukhan Toköz voor Fredrik Midtsjø Eyüpspor
Video hoogtepunten en samenvatting Eyüpspor - Bodrumspor
Opstellingen Eyüpspor - Bodrumspor
De opstellingen van Eyüpspor en Bodrumspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Eyüpspor gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Bodrumspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.