Nabeschouwing Eyüpspor - Göztepe (1-0) || Super Lig 2024/2025

Zaterdag 19 oktober 2024 - 18:00 uur

In de Super Lig 2024/2025 neemt Eyüpspor het zaterdag 19 oktober 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Göztepe. De wedstrijd wordt gespeeld in Eyüp Stadı in İstanbul.

Via de Eyüpspor - Göztepe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eyüpspor - Göztepe (1-0)

Het Super Lig duel tussen Eyüpspor en Göztepe is onder leiding van scheidsrechter Turgut Doman geëindigd in een 1-0 overwinning voor Eyüpspor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door A. Kutucu, waarmee Eyüpspor met 1-0 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Eyüpspor.

LIVE Eyüpspor - Göztepe 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eyüpspor - Göztepe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Eyüpspor Doelpunt A. Kutucu Eyüpspor 1-0
27' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor Kuryu Matsuki Göztepe
28' Gele kaart Eyüpspor Gele kaart voor Arda Turan Eyüpspor
46' Wissel Göztepe Wissel Victor Hugo voor Kuryu Matsuki Göztepe
69' Wissel Eyüpspor Wissel Prince Ampem voor Samu Sáiz Eyüpspor
69' Wissel Eyüpspor Wissel Dorukhan Toköz voor Jonjo Shelvey Eyüpspor
70' Wissel Göztepe Wissel David Datro Fofana voor Juan Göztepe
70' Wissel Göztepe Wissel Lasse Nielsen voor Ogün Bayrak Göztepe
81' Wissel Göztepe Wissel David Tijanič voor Ahmed Ildız Göztepe
83' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor Isaac Solet Göztepe
86' Wissel Göztepe Wissel İsmail Köybaşı voor Djalma da Silva Göztepe
93' Wissel Eyüpspor Wissel Taşkın Ilter voor Mame Thiam Eyüpspor
90' Wissel Eyüpspor Wissel Gianni Bruno voor Emre Akbaba Eyüpspor
90' Wissel Eyüpspor Wissel Halil Akbunar voor A. Kutucu Eyüpspor
Video hoogtepunten en samenvatting Eyüpspor - Göztepe
Opstellingen Eyüpspor - Göztepe
De opstellingen van Eyüpspor en Göztepe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Eyüpspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Göztepe zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Coach Arda Turan
Voorbeschouwing Eyüpspor - Göztepe

Eyüpspor en Göztepe treffen elkaar in de 9e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Turgut Doman en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Eyüpspor en Göztepe elkaar treffen in de Super Lig.

Winst Eyüpspor 0
Winst Göztepe 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Eyüpspor op een 7e positie staat, terwijl we Göztepe terugvinden op de 6e plaats.