Nabeschouwing Fenerbahçe - Kayserispor (3-0) || Super Lig 2023/2024

Zondag 12 mei 2024 - 18:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Fenerbahçe het zondag 12 mei 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Kayserispor. De wedstrijd wordt gespeeld in Şükrü Saracoğlu Stadium in Istanbul.

Via de Fenerbahçe - Kayserispor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fenerbahçe - Kayserispor (3-0)

Het Super Lig duel tussen Fenerbahçe en Kayserispor is onder leiding van scheidsrechter Direnç Tonusluoğlu geëindigd in een 3-0 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door Michy Batshuayi, waarmee Fenerbahçe met 1-0 de leiding nam. Fenerbahçe vergrootte in de 43e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Alexander Djiku op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 59e minuut volgde een derde treffer van Fenerbahçe, waarmee Çağlar Söyüncü  zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Direnç Tonusluoğlu, waardoor Fenerbahçe dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Fenerbahçe - Kayserispor 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fenerbahçe - Kayserispor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor K. Kayra Yilmaz Kayserispor
18' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Michy Batshuayi met assist van Dusan Tadic  Fenerbahçe 1-0
28' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor Otabek Shukurov Kayserispor
43' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Alexander Djiku Fenerbahçe 2-0
48' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor Rodrigo Becão Kayserispor
46' Wissel Kayserispor Wissel Duckens Nazon voor Otabek Shukurov Kayserispor
51' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Gökhan Sazdağı Fenerbahçe
59' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Çağlar Söyüncü  met assist van S. Szymański Fenerbahçe 3-0
62' Wissel Kayserispor Wissel Ramazan Civelek voor Carlos Mané Kayserispor
66' Wissel Fenerbahçe Wissel Joshua King  voor Dusan Tadic  Fenerbahçe
66' Wissel Fenerbahçe Wissel Bright Osayi-Samuel voor Jayden Oosterwolde Fenerbahçe
67' Wissel Kayserispor Wissel Joseph Attamah voor Arif Kocaman  Kayserispor
78' Wissel Fenerbahçe Wissel Serdar Dursun voor Michy Batshuayi Fenerbahçe
78' Wissel Fenerbahçe Wissel Mert Hakan Yandaş  voor Çağlar Söyüncü  Fenerbahçe
81' Wissel Kayserispor Wissel Yaw Ackah voor Mehdi Bourabia Kayserispor
81' Wissel Kayserispor Wissel Eray Özbek voor Gökhan Sazdağı Kayserispor
82' Wissel Fenerbahçe Wissel Leonardo Bonucci voor Cengiz Ünder  Fenerbahçe
91' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor Aylton Boa Morte Kayserispor
96' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Aylton Boa Morte Fenerbahçe
Video hoogtepunten en samenvatting Fenerbahçe - Kayserispor
Opstellingen Fenerbahçe - Kayserispor
De opstellingen van Fenerbahçe en Kayserispor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fenerbahçe gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Kayserispor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Fenerbahçe - Kayserispor

Fenerbahçe en Kayserispor treffen elkaar in de 36e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Direnç Tonusluoğlu en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fenerbahçe en Kayserispor in de Super Lig vond plaats op 20 december 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fenerbahçe. Op basis van de afgelopen 35 duels tussen beide ploegen is Fenerbahçe favoriet. De thuisploeg wist 21 keer te winnen, terwijl Kayserispor slechts 8 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Fenerbahçe 21
Winst Kayserispor 8
Gelijkspel 6
Totaal 35

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fenerbahçe op een 2e positie staat, terwijl we Kayserispor terugvinden op de 13e plaats.