Nabeschouwing Galatasaray - Hatayspor (1-0) || Super Lig 2023/2024

Dinsdag 2 april 2024 - 19:30 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Galatasaray het dinsdag 2 april 2024 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Hatayspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Rams Global Stadium in Istanbul.

Via de Galatasaray - Hatayspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Galatasaray - Hatayspor (1-0)

Het Super Lig duel tussen Galatasaray en Hatayspor is onder leiding van scheidsrechter Ali Şansalan geëindigd in een 1-0 overwinning voor Galatasaray. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door Mauro Icardi, waarmee Galatasaray met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Galatasaray.

LIVE Galatasaray - Hatayspor 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Galatasaray - Hatayspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Galatasaray Doelpunt Mauro Icardi met assist van Dries Mertens Galatasaray 1-0
47' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor Rigoberto Rivas Hatayspor
49' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor Ö. Beyaz Hatayspor
58' VAR: Afgekeurd doelpunt Carlos Strandberg Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Carlos Strandberg Hatayspor
67' Wissel Galatasaray Wissel Kerem Aktürkoğlu voor Wilfried Zaha Galatasaray
68' Wissel Galatasaray Wissel Kaan Ayhan voor Hakim Ziyech Galatasaray
68' Wissel Hatayspor Wissel Joelson Fernandes voor Halil Dervişoğlu Hatayspor
77' Wissel Hatayspor Wissel Renat Dadashov voor Ö. Beyaz Hatayspor
77' Wissel Hatayspor Wissel Rui Pedro voor Carlos Strandberg Hatayspor
82' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Victor Nelsson Galatasaray
84' Wissel Galatasaray Wissel Berkan Kutlu voor Kerem Demirbay Galatasaray
84' Wissel Galatasaray Wissel Tetê voor Barış Alper Yılmaz Galatasaray
88' Wissel Galatasaray Wissel Carlos Vinícius voor Dries Mertens Galatasaray
91' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Carlos Vinícius Galatasaray
95' Wissel Hatayspor Wissel Mehdi Boudjemaa voor Rigoberto Rivas Hatayspor
Video hoogtepunten en samenvatting Galatasaray - Hatayspor
Opstellingen Galatasaray - Hatayspor
De opstellingen van Galatasaray en Hatayspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Galatasaray gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Hatayspor zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Galatasaray - Hatayspor

Galatasaray en Hatayspor treffen elkaar in de 31e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ali Şansalan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Galatasaray en Hatayspor in de Super Lig vond plaats op 11 november 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hatayspor. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Galatasaray favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Hatayspor slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Galatasaray 4
Winst Hatayspor 3
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Galatasaray op een 1e positie staat, terwijl we Hatayspor terugvinden op de 15e plaats.