Nabeschouwing Gazişehir Gaziantep - Samsunspor (0-1) || Super Lig 2024/2025

Zondag 18 augustus 2024 - 20:45 uur

In de Super Lig 2024/2025 neemt Gazişehir Gaziantep het zondag 18 augustus 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Samsunspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Gaziantep Stadyumu in Gaziantep.

Via de Gazişehir Gaziantep - Samsunspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gazişehir Gaziantep - Samsunspor (0-1)

Het Super Lig duel tussen Gazişehir Gaziantep en Samsunspor is onder leiding van scheidsrechter Emre Kargın geëindigd in een 0-1 overwinning voor Samsunspor. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Samsunspor kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Carlo Holse. In het restant van de wedstrijd was het met name Gazişehir Gaziantep dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Samsunspor.

LIVE Gazişehir Gaziantep - Samsunspor 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gazişehir Gaziantep - Samsunspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Samsunspor Doelpunt Carlo Holse met assist van Jules Olivier Ntcham Samsunspor 0-1
29' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor Ertuğrul Ersoy Gaziantep F.K.
30' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor Selçuk İnan Gaziantep F.K.
41' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor Kacper Kozłowski Gaziantep F.K.
46' Wissel Gaziantep F.K. Wissel Salem MBakata voor Ömürcan Artan Gaziantep F.K.
46' Wissel Gaziantep F.K. Wissel Enric Saborit voor Ertuğrul Ersoy Gaziantep F.K.
46' Wissel Gaziantep F.K. Wissel Furkan Soyalp voor Cyril Mandouki Gaziantep F.K.
60' Wissel Samsunspor Wissel Landry Nany Dimata voor Kingsley Schindler Samsunspor
69' Wissel Gaziantep F.K. Wissel Emre Taşdemir voor Kacper Kozłowski Gaziantep F.K.
77' Gele kaart Samsunspor Gele kaart voor Youssef Aït Bennasser Samsunspor
79' Wissel Samsunspor Wissel Celil Yüksel voor Carlo Holse Samsunspor
83' Gele kaart Samsunspor Gele kaart voor Celil Yüksel Samsunspor
84' Wissel Gaziantep F.K. Wissel İlker Karakaş voor Godfri Stefen Gaziantep F.K.
95' Gele kaart Samsunspor Gele kaart voor Landry Nany Dimata Samsunspor
90' Wissel Samsunspor Wissel Soner Aydoğdu voor Arbnor Muja Samsunspor
90' Wissel Samsunspor Wissel Ercan Kara voor Marius Mouandilmadji Samsunspor
91' Wissel Samsunspor Wissel Gaetan Laura voor Jules Olivier Ntcham Samsunspor
95' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor Enric Saborit Gaziantep F.K.
Video hoogtepunten en samenvatting Gazişehir Gaziantep - Samsunspor
Opstellingen Gazişehir Gaziantep - Samsunspor
De opstellingen van Gazişehir Gaziantep en Samsunspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gazişehir Gaziantep gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Samsunspor zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.