Nabeschouwing Göztepe - Bodrumspor (2-0) || Super Lig 2024/2025

Zaterdag 31 augustus 2024 - 20:45 uur

In de Super Lig 2024/2025 neemt Göztepe het zaterdag 31 augustus 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Bodrumspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Bornova Doğanlar Stadı in Izmir.

Via de Göztepe - Bodrumspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Göztepe - Bodrumspor (2-0)

Het Super Lig duel tussen Göztepe en Bodrumspor is onder leiding van scheidsrechter Abdullah Buğra Taşkınsoy geëindigd in een 2-0 overwinning voor Göztepe. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Rômulo, waarmee Göztepe met 1-0 de leiding nam. Göztepe vergrootte in de 41e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Djalma Silva op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Göztepe.

LIVE Göztepe - Bodrumspor 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Göztepe - Bodrumspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Göztepe Doelpunt Rômulo met assist van Djalma Silva Göztepe 1-0
19' Wissel Bodrumspor Wissel Ondrej Celustka voor Christophe Hérelle Bodrumspor
20' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor Malcom Bokele Mputu Göztepe
33' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor Anthony Dennis Göztepe
37' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor Nazım Sangaré Göztepe
41' Doelpunt Göztepe Doelpunt Djalma Silva met assist van David Tijanic Göztepe 2-0
46' Wissel Bodrumspor Wissel Gabriel Obekpa voor Samet Yalçın Bodrumspor
56' Wissel Bodrumspor Wissel Kenan Özer voor Gökdeniz Bayrakdar Bodrumspor
65' Gele kaart Bodrumspor Gele kaart voor Cenk Şen Bodrumspor
73' Wissel Göztepe Wissel Doğan Erdoğan voor Isaac Solet Göztepe
73' Wissel Göztepe Wissel Kubilay Kanatsızkuş voor Juan Göztepe
77' Wissel Bodrumspor Wissel Haqi Osman voor Fredy Bodrumspor
78' Wissel Bodrumspor Wissel Celal Dumanlı voor George Pușcaș Bodrumspor
81' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor Héliton Göztepe
81' Wissel Göztepe Wissel Ahmed Ildız voor David Tijanic Göztepe
92' Wissel Göztepe Wissel Koray Günter voor Rômulo Göztepe
92' Wissel Göztepe Wissel İsmail Köybaşı  voor Nazım Sangaré Göztepe
Video hoogtepunten en samenvatting Göztepe - Bodrumspor
Opstellingen Göztepe - Bodrumspor
De opstellingen van Göztepe en Bodrumspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Göztepe gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Bodrumspor zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach İsmet Taşdemir
Voorbeschouwing Göztepe - Bodrumspor

Göztepe en Bodrumspor treffen elkaar in de 4e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Abdullah Buğra Taşkınsoy en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Göztepe en Bodrumspor elkaar treffen in de Super Lig.

Winst Göztepe 0
Winst Bodrumspor 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Göztepe op een 11e positie staat, terwijl we Bodrumspor terugvinden op de 14e plaats.