Nabeschouwing Göztepe - Fenerbahçe (2-2) || Super Lig 2024/2025

Zaterdag 17 augustus 2024 - 20:45 uur

In de Super Lig 2024/2025 neemt Göztepe het zaterdag 17 augustus 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in Bornova Doğanlar Stadı in Izmir.

Via de Göztepe - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Göztepe - Fenerbahçe (2-2)

De Super Lig 2024/2025 wedstrijd tussen Göztepe en Fenerbahçe geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 48 minuten. Edin Džeko maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Fenerbahçe vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Fenerbahçe vergrootte in de 52e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Youssef En-Nesyri op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 68e minuut wist Göztepe de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Koray Günter.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Göztepe nadat Rômulo in de 95e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Göztepe - Fenerbahçe 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Göztepe - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' VAR: Afgekeurd doelpunt Rômulo Afgekeurd doelpunt Rômulo Göztepe
48' Penalty Fenerbahçe Penalty Edin Džeko Fenerbahçe 0-1
52' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Youssef En-Nesyri met assist van Sebastian Szymański Fenerbahçe 0-2
55' Wissel Göztepe Wissel Malcom Bokele Mputu voor Djalma Silva Göztepe
56' Wissel Göztepe Wissel Juan voor Kubilay Kanatsızkuş Göztepe
65' Wissel Göztepe Wissel Ahmed Ildız voor Doğan Erdoğan Göztepe
65' Wissel Göztepe Wissel David Tijanic voor Isaac Solet Göztepe
68' Doelpunt Göztepe Doelpunt Koray Günter met assist van David Tijanic Göztepe 1-2
70' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Allan Saint-Maximin Fenerbahçe
74' Wissel Fenerbahçe Wissel Ferdi Kadıoğlu voor Allan Saint-Maximin Fenerbahçe
74' Wissel Fenerbahçe Wissel Mert Müldür voor Bright Osayi-Samuel Fenerbahçe
87' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor Malcom Bokele Mputu Göztepe
87' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Edin Džeko Fenerbahçe
88' Wissel Fenerbahçe Wissel Cenk Tosun voor Youssef En-Nesyri Fenerbahçe
88' Wissel Fenerbahçe Wissel Rade Krunic voor Dušan Tadić Fenerbahçe
90' Wissel Göztepe Wissel Taha Altıkardeş voor Lasse Nielsen Göztepe
95' Doelpunt Göztepe Doelpunt Rômulo met assist van Juan Göztepe 2-2
92' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor Koray Günter Göztepe
96' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Fred Fenerbahçe
96' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor Kubilay Kanatsızkuş Göztepe
Video hoogtepunten en samenvatting Göztepe - Fenerbahçe
Opstellingen Göztepe - Fenerbahçe
De opstellingen van Göztepe en Fenerbahçe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Göztepe gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Fenerbahçe zal beginnen in een 4-2-2-2 opstelling.
Formatie 4-2-2-2
Coach José Mario Felix dos Santos Mourinho
Voorbeschouwing Göztepe - Fenerbahçe

Göztepe en Fenerbahçe treffen elkaar in de 2e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kadir Sağlam en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Göztepe en Fenerbahçe in de Super Lig vond plaats op 16 april 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fenerbahçe. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Fenerbahçe favoriet. 5 keer wist de ploeg van Göztepe te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Göztepe. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Göztepe 2
Winst Fenerbahçe 5
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Göztepe op een 11e positie staat, terwijl we Fenerbahçe terugvinden op de 4e plaats.