Nabeschouwing Göztepe - Kayserispor (3-0) || Super Lig 2024/2025

Maandag 23 september 2024 - 19:00 uur

In de Super Lig 2024/2025 neemt Göztepe het maandag 23 september 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Kayserispor. De wedstrijd wordt gespeeld in Göztepe Gürsel Aksel Stadı (İzmir) in Izmir.

Via de Göztepe - Kayserispor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Göztepe - Kayserispor (3-0)

Het Super Lig duel tussen Göztepe en Kayserispor is onder leiding van scheidsrechter Ozan Ergün geëindigd in een 3-0 overwinning voor Göztepe. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door Taha Altıkardeş, waarmee Göztepe met 1-0 de leiding nam. Göztepe vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Juan op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was Doğan Erdoğan van Göztepe die de 3-0 wist te maken in de 94e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ozan Ergün, waardoor Göztepe dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Göztepe - Kayserispor 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Göztepe - Kayserispor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Göztepe Doelpunt Taha Altıkardeş met assist van Isaac Solet Göztepe 1-0
15' VAR: Afgekeurd doelpunt Rômulo Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Rômulo Göztepe
27' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor Anthony Junior Dennis Göztepe
48' Doelpunt Göztepe Doelpunt Juan Göztepe 2-0
46' Wissel Kayserispor Wissel Stéphane Bahoken voor Ramazan Civelek Kayserispor
46' Wissel Kayserispor Wissel Carlos Mané voor Dimitris Kolovetsios Kayserispor
54' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor Hasan Ali Kaldırım Kayserispor
65' Wissel Göztepe Wissel Kuryu Matsuki voor Juan Göztepe
68' Wissel Göztepe Wissel Nazım Sangaré voor Ogün Bayrak Göztepe
68' Wissel Kayserispor Wissel Baran Ali Gezek voor Mehdi Bourabia Kayserispor
69' Wissel Kayserispor Wissel Talha Sariarslan voor Hasan Ali Kaldırım Kayserispor
75' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor Isaac Solet Göztepe
79' Wissel Kayserispor Wissel Mehmet Eray Özbek voor Miguel Cardoso Kayserispor
85' Wissel Göztepe Wissel Ahmed Ildız voor Isaac Solet Göztepe
85' Wissel Göztepe Wissel Doğan Erdoğan voor David Tijanič Göztepe
85' Wissel Göztepe Wissel Victor Hugo voor Rômulo Göztepe
92' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor Aylton Boa Morte Kayserispor
94' Doelpunt Göztepe Doelpunt Doğan Erdoğan met assist van Nazım Sangaré Göztepe 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Göztepe - Kayserispor
Opstellingen Göztepe - Kayserispor
De opstellingen van Göztepe en Kayserispor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Göztepe gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Kayserispor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Göztepe - Kayserispor

Göztepe en Kayserispor treffen elkaar in de 6e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ozan Ergün en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Göztepe en Kayserispor in de Super Lig vond plaats op 9 april 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kayserispor. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Kayserispor favoriet. 4 keer wist de ploeg van Göztepe te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Göztepe. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Göztepe 2
Winst Kayserispor 4
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Göztepe op een 10e positie staat, terwijl we Kayserispor terugvinden op de 16e plaats.