Nabeschouwing Hatayspor - Kasımpaşa (1-1) || Super Lig 2024/2025

Maandag 19 augustus 2024 - 20:00 uur

In de Super Lig 2024/2025 neemt Hatayspor het maandag 19 augustus 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Kasımpaşa.

Via de Hatayspor - Kasımpaşa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hatayspor - Kasımpaşa (1-1)

De Super Lig 2024/2025 wedstrijd tussen Hatayspor en Kasımpaşa geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door Joelson Fernandes, waarmee Hatayspor met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Kasımpaşa het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 91e minuut was het namelijk Nuno Da Costa die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Hatayspor - Kasımpaşa 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hatayspor - Kasımpaşa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Hatayspor Doelpunt Joelson Fernandes Hatayspor 1-0
62' Wissel Hatayspor Wissel Armin Hodzic voor Rui Pedro Hatayspor
62' Wissel Hatayspor Wissel Jonathan Okoronkwo voor Carlos Strandberg Hatayspor
64' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor Aytaç Kara Kasımpaşa
65' Wissel Kasımpaşa Wissel Kévin Rodrigues voor Yasin Özcan Kasımpaşa
74' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor Armin Hodzic Hatayspor
76' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor Funsho Bamgboye Hatayspor
77' Wissel Kasımpaşa Wissel Gökhan Gül voor Loret Sadiku Kasımpaşa
78' Wissel Hatayspor Wissel Rigoberto Rivas voor Joelson Fernandes Hatayspor
78' Wissel Hatayspor Wissel Kerim Alıcı voor Kamil Ahmet Çörekçi Hatayspor
81' Wissel Hatayspor Wissel Cafú voor Burak Yılmaz Hatayspor
82' Wissel Kasımpaşa Wissel Cengiz Demir voor Aytaç Kara Kasımpaşa
82' Wissel Kasımpaşa Wissel Kenneth Omeruo voor Nicholas Opoku Kasımpaşa
91' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt Nuno Da Costa Kasımpaşa 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Hatayspor - Kasımpaşa
Opstellingen Hatayspor - Kasımpaşa
De opstellingen van Hatayspor en Kasımpaşa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hatayspor gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Kasımpaşa zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Hatayspor - Kasımpaşa

Hatayspor en Kasımpaşa treffen elkaar in de 2e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Oğuzhan Çakır en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hatayspor en Kasımpaşa in de Super Lig vond plaats op 20 januari 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kasımpaşa. Op basis van de afgelopen 8 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Hatayspor als Kasımpaşa wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Winst Hatayspor 3
Winst Kasımpaşa 3
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hatayspor op een 17e positie staat, terwijl we Kasımpaşa terugvinden op de 15e plaats.