Nabeschouwing Hatayspor - Kayserispor (0-1) || Super Lig 2024/2025

Zaterdag 26 oktober 2024 - 12:30 uur

In de Super Lig 2024/2025 neemt Hatayspor het zaterdag 26 oktober 2024 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Kayserispor.

Via de Hatayspor - Kayserispor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hatayspor - Kayserispor (0-1)

Het Super Lig duel tussen Hatayspor en Kayserispor is onder leiding van scheidsrechter Zorbay Küçük geëindigd in een 0-1 overwinning voor Kayserispor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 76e minuut door Kartal Kayra Yılmaz, waarmee Kayserispor met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Kayserispor uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Hatayspor - Kayserispor 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hatayspor - Kayserispor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

62' Wissel Kayserispor Wissel Carlos Mané voor Duckens Nazon Kayserispor
63' Wissel Hatayspor Wissel Joelson Fernandes voor Kerim Alıcı Hatayspor
72' Wissel Kayserispor Wissel Stéphane Bahoken voor Mehdi Bourabia Kayserispor
72' Wissel Kayserispor Wissel Ali Karimi voor Baran Ali Gezek Kayserispor
74' Wissel Hatayspor Wissel Funsho Bamgboye voor Carlos Strandberg Hatayspor
74' Wissel Hatayspor Wissel Abdulkadir Parmak voor Rui Pedro Hatayspor
76' Doelpunt Kayserispor Doelpunt Kartal Kayra Yılmaz met assist van Stéphane Bahoken Kayserispor 0-1
82' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor Stéphane Bahoken Kayserispor
86' Wissel Kayserispor Wissel Dimitris Kolovetsios voor Miguel Cardoso Kayserispor
86' Wissel Hatayspor Wissel Jonathan Okoronkwo voor Lamine Diack Hatayspor
87' Wissel Kayserispor Wissel Yaw Ackah voor Kartal Kayra Yılmaz Kayserispor
Video hoogtepunten en samenvatting Hatayspor - Kayserispor
Opstellingen Hatayspor - Kayserispor
De opstellingen van Hatayspor en Kayserispor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hatayspor gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Kayserispor zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Hatayspor - Kayserispor

Hatayspor en Kayserispor treffen elkaar in de 10e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Zorbay Küçük en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hatayspor en Kayserispor in de Super Lig vond plaats op 10 maart 2024 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Kayserispor favoriet. 5 keer wist de ploeg van Hatayspor te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Hatayspor. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Hatayspor 2
Winst Kayserispor 5
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hatayspor op een 18e positie staat, terwijl we Kayserispor terugvinden op de 17e plaats.