Nabeschouwing Kayserispor - Besiktas (0-3) || Super Lig 2024/2025

Maandag 30 september 2024 - 19:00 uur

In de Super Lig 2024/2025 neemt Kayserispor het maandag 30 september 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Besiktas. De wedstrijd wordt gespeeld in Kadir Has Şehir Stadı in Kayseri.

Via de Kayserispor - Besiktas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kayserispor - Besiktas (0-3)

Het Super Lig duel tussen Kayserispor en Besiktas is onder leiding van scheidsrechter Atilla Karaoğlan geëindigd in een 0-3 overwinning voor Besiktas. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 56e minuut door Gedson Fernandes, waarmee Beşiktaş met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 78e minuut voor dat Beşiktaş via Ciro Immobile op 0-2 kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was Ciro Immobile van Beşiktaş die de 0-3 wist te maken in de 91e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Atilla Karaoğlan, waardoor Besiktas dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Kayserispor - Besiktas 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kayserispor - Besiktas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor Burak Yılmaz Kayserispor
17' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor Kartal Kayra Yılmaz Kayserispor
21' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor Baran Ali Gezek Kayserispor
56' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt Gedson Fernandes Beşiktaş 0-1
65' Wissel Kayserispor Wissel Ali Karimi voor Baran Ali Gezek Kayserispor
65' Wissel Beşiktaş Wissel Junior Onana voor Gedson Fernandes Beşiktaş
65' Wissel Beşiktaş Wissel Arif Kocaman voor Ernest Muçi Beşiktaş
65' Wissel Kayserispor Wissel Semih Kılıçsoy voor Hasan Ali Kaldırım Kayserispor
72' Wissel Kayserispor Wissel Carlos Mané voor Mehdi Bourabia Kayserispor
73' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor Ersin Destanoğlu Beşiktaş
75' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor Bilal Bayazit Kayserispor
78' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor Semih Kılıçsoy Beşiktaş
78' Penalty Beşiktaş Penalty Ciro Immobile Beşiktaş 0-2
78' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor Duckens Nazon Kayserispor
79' Wissel Kayserispor Wissel Talha Sariarslan voor Aylton Boa Morte Kayserispor
79' Wissel Kayserispor Wissel Stéphane Bahoken voor Miguel Cardoso Kayserispor
84' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor Mert Günok Beşiktaş
88' Duckens Nazon Kayserispor
91' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt Ciro Immobile met assist van Milot Rashica Beşiktaş 0-3
96' Wissel Beşiktaş Wissel Tayyip Talha Sanuç voor Gabriel Paulista Beşiktaş
93' Wissel Beşiktaş Wissel Salih Uçan voor Rafa Silva Beşiktaş
93' Wissel Beşiktaş Wissel Bakhtiyar Zaynutdinov voor Ciro Immobile Beşiktaş
Video hoogtepunten en samenvatting Kayserispor - Besiktas
Opstellingen Kayserispor - Besiktas
De opstellingen van Kayserispor en Besiktas zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kayserispor gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Besiktas zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Kayserispor - Besiktas

Kayserispor en Besiktas treffen elkaar in de 7e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Atilla Karaoğlan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kayserispor en Besiktas in de Super Lig vond plaats op 12 februari 2024 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 36 duels tussen beide teams is Besiktas favoriet. 21 keer wist de ploeg van Kayserispor te winnen, tegenover 9 winstpartijen voor Kayserispor. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Kayserispor 9
Winst Besiktas 21
Gelijkspel 6
Totaal 36

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kayserispor op een 17e positie staat, terwijl we Besiktas terugvinden op de 4e plaats.