Nabeschouwing Kayserispor - Pendikspor (2-0) || Super Lig 2023/2024

Zondag 10 december 2023 - 14:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Kayserispor het zondag 10 december 2023 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Pendikspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Kadir Has Şehir Stadı in Kayseri.

Via de Kayserispor - Pendikspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kayserispor - Pendikspor (2-0)

Het Super Lig duel tussen Kayserispor en Pendikspor is onder leiding van scheidsrechter Turgut Doman geëindigd in een 2-0 overwinning voor Kayserispor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 61e minuut door Mame Thiam, waarmee Kayserispor met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Kayserispor opnieuw te scoren. In de 91e minuut was het Stéphane Bahoken  die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Kayserispor.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Kayserispor.

LIVE Kayserispor - Pendikspor 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kayserispor - Pendikspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Kayserispor Wissel Julian Jeanvier voor Gökhan Sazdagi Kayserispor
61' Doelpunt Kayserispor Doelpunt Mame Thiam met assist van Aylton Boa Morte Kayserispor 1-0
69' Wissel Pendikspor Wissel Ahmed Hassan voor Thuram Pendikspor
70' Wissel Pendikspor Wissel Leandro Kappel voor Erencan Yardımcı Pendikspor
70' Wissel Pendikspor Wissel Óscar Romero voor Gökcan Kaya Pendikspor
72' Wissel Kayserispor Wissel Carlos Mané  voor Ramazan Civelek Kayserispor
72' Wissel Kayserispor Wissel Kartal Kayra Yılmaz voor Miguel Cardoso Kayserispor
82' VAR: Afgekeurd doelpunt Ali Karimi Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Ali Karimi Kayserispor
83' Gele kaart Pendikspor Gele kaart voor Welinton Pendikspor
84' Wissel Kayserispor Wissel Stéphane Bahoken  voor Olivier Kemen Kayserispor
84' Wissel Pendikspor Wissel Endri Çekiçi voor Halil Akbunar Pendikspor
91' Doelpunt Kayserispor Doelpunt Stéphane Bahoken  met assist van Hasan Ali Kaldırım Kayserispor 2-0
94' Wissel Kayserispor Wissel Yaw Ackah voor Aylton Boa Morte Kayserispor
Video hoogtepunten en samenvatting Kayserispor - Pendikspor
Opstellingen Kayserispor - Pendikspor
De opstellingen van Kayserispor en Pendikspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kayserispor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Pendikspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Kayserispor - Pendikspor

Kayserispor en Pendikspor treffen elkaar in de 15e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Turgut Doman en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Kayserispor en Pendikspor elkaar treffen in de Super Lig.

Winst Kayserispor 0
Winst Pendikspor 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kayserispor op een 7e positie staat, terwijl we Pendikspor terugvinden op de 18e plaats.