Nabeschouwing Pendikspor - Fenerbahçe (0-5) || Super Lig 2023/2024

Zondag 29 oktober 2023 - 17:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Pendikspor het zondag 29 oktober 2023 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in Pendik Stadyumu in İstanbul.

Via de Pendikspor - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Pendikspor - Fenerbahçe (0-5)

Het Super Lig duel tussen Pendikspor en Fenerbahçe is onder leiding van scheidsrechter Abdulkadir Bitigen geëindigd in een 0-5 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Erdem Canpolat zette Fenerbahçe op een 0-1 voorsprong in de 30e minuut van de wedstrijd. Fenerbahçe vergrootte in de 42e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Irfan Can Kahveci op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 65e minuut volgde een derde treffer van Fenerbahçe, waarmee Edin Dzeko zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Fenerbahçe geen gas terug, waardoor in de 77e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van Edin Dzeko. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Fenerbahçe. Deze werd gescoord door Edin Dzeko in de 87e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Abdulkadir Bitigen bij een 0-5 eindstand in het voordeel van Fenerbahçe.

LIVE Pendikspor - Fenerbahçe 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Pendikspor - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Wissel Fenerbahçe Wissel Miha Zajc voor Fred Fenerbahçe
23' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Bright Osayi-Samuel Fenerbahçe
23' Gele kaart Pendikspor Gele kaart voor İbrahim Akdağ Pendikspor
30' Eigen doelpunt Fenerbahçe Eigen doelpunt Erdem Canpolat Fenerbahçe 0-1
42' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Irfan Can Kahveci met assist van Sebastian Szymanski Fenerbahçe 0-2
46' Wissel Pendikspor Wissel Abdoulay Diaby voor Halil Akbunar Pendikspor
46' Wissel Fenerbahçe Wissel Jayden Oosterwolde voor Rodrigo Becão  Fenerbahçe
46' Wissel Pendikspor Wissel Gorkem Bitin voor Endri Çekiçi Pendikspor
65' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Edin Dzeko met assist van Sebastian Szymanski Fenerbahçe 0-3
73' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Ismail Yüksek Fenerbahçe
74' Wissel Pendikspor Wissel Leandro Kappel voor İbrahim Akdağ Pendikspor
74' Wissel Pendikspor Wissel Arnaud Lusamba voor Gökcan Kaya Pendikspor
77' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Edin Dzeko met assist van Ferdi Kadioglu Fenerbahçe 0-4
78' Wissel Fenerbahçe Wissel Ryan Kent voor Irfan Can Kahveci Fenerbahçe
78' Wissel Fenerbahçe Wissel Mert Müldür voor Bright Osayi-Samuel Fenerbahçe
84' Wissel Pendikspor Wissel Serkan Asan voor Erdem Özgenç Pendikspor
84' Wissel Fenerbahçe Wissel Miguel Crespo voor Samet Akaydin Fenerbahçe
87' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Edin Dzeko met assist van Ferdi Kadioglu Fenerbahçe 0-5
Video hoogtepunten en samenvatting Pendikspor - Fenerbahçe
Opstellingen Pendikspor - Fenerbahçe
De opstellingen van Pendikspor en Fenerbahçe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Pendikspor gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Fenerbahçe zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Ivo Ricardo Abreu Vieira
Voorbeschouwing Pendikspor - Fenerbahçe

Pendikspor en Fenerbahçe treffen elkaar in de 10e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Abdulkadir Bitigen en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Pendikspor en Fenerbahçe elkaar treffen in de Super Lig.

Winst Pendikspor 0
Winst Fenerbahçe 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Pendikspor op een 18e positie staat, terwijl we Fenerbahçe terugvinden op de 2e plaats.