Nabeschouwing Rizespor - Adana Demirspor (1-0) || Super Lig 2023/2024

Zaterdag 13 januari 2024 - 17:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Rizespor het zaterdag 13 januari 2024 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Adana Demirspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Çaykur Didi Stadyumu in Rize.

Via de Rizespor - Adana Demirspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rizespor - Adana Demirspor (1-0)

Het Super Lig duel tussen Rizespor en Adana Demirspor is onder leiding van scheidsrechter Volkan Bayarslan geëindigd in een 1-0 overwinning voor Rizespor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door Attila Mocsi, waarmee Rizespor met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Rizespor dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Rizespor uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Rizespor - Adana Demirspor 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rizespor - Adana Demirspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Adana Demirspor Wissel Yusuf Barasi voor Yusuf Erdoğan Adana Demirspor
46' Wissel Adana Demirspor Wissel Jovan Manev voor Édouard Michut Adana Demirspor
54' Doelpunt Rizespor Doelpunt Attila Mocsi Rizespor 1-0
73' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor Mithat Pala Rizespor
74' Wissel Rizespor Wissel Eray Korkmaz voor Benhur Keser Rizespor
74' Wissel Rizespor Wissel Altin Zeqiri voor Martin Minchev Rizespor
79' Wissel Adana Demirspor Wissel Nani voor Benjamin Stambouli Adana Demirspor
83' Wissel Rizespor Wissel Óscar Pinchi voor Jonjo Shelvey Rizespor
87' Wissel Adana Demirspor Wissel Izzet Celik voor Abdurrahim Dursun Adana Demirspor
91' Wissel Rizespor Wissel Seyfettin Anil Yasar voor Mithat Pala Rizespor
Video hoogtepunten en samenvatting Rizespor - Adana Demirspor
Opstellingen Rizespor - Adana Demirspor
De opstellingen van Rizespor en Adana Demirspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rizespor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Adana Demirspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Patrick Kluivert
Voorbeschouwing Rizespor - Adana Demirspor

Rizespor en Adana Demirspor treffen elkaar in de 20e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Volkan Bayarslan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rizespor en Adana Demirspor in de Super Lig vond plaats op 13 augustus 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Adana Demirspor. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Adana Demirspor favoriet. 3 keer wist de ploeg van Rizespor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Rizespor. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Rizespor 0
Winst Adana Demirspor 3
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rizespor op een 7e positie staat, terwijl we Adana Demirspor terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is sneeuw.