Nabeschouwing Rizespor - Fenerbahçe (1-3) || Super Lig 2023/2024

Zaterdag 17 februari 2024 - 17:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Rizespor het zaterdag 17 februari 2024 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in Çaykur Didi Stadyumu in Rize.

Via de Rizespor - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rizespor - Fenerbahçe (1-3)

Het Super Lig duel tussen Rizespor en Fenerbahçe is onder leiding van scheidsrechter Arda Kardeşler geëindigd in een 1-3 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door Martin Minchev, waarmee Rizespor met 1-0 de leiding nam. Fenerbahçe kwam in de 48e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Serdar Dursun, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 65e minuut zette Edin Dzeko zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Fenerbahçe de leiding in de wedstrijd nam.

Na 93 minuten werd de voorsprong voor Fenerbahçe vergroot nadat İrfan Can Kahveci de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Fenerbahçe.

LIVE Rizespor - Fenerbahçe 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rizespor - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor Muammer Sarikaya Rizespor
19' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor Emirhan Topçu Rizespor
27' Doelpunt Rizespor Doelpunt Martin Minchev met assist van Babajide David Akintola Rizespor 1-0
28' Wissel Rizespor Wissel Altin Zeqiri voor Benhur Keser Rizespor
46' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Cengiz Ünder Fenerbahçe
46' Wissel Fenerbahçe Wissel Serdar Dursun voor Sebastian Szymanski Fenerbahçe
46' Wissel Fenerbahçe Wissel İrfan Can Kahveci voor Cengiz Ünder Fenerbahçe
46' Wissel Fenerbahçe Wissel Mert Hakan Yandas voor Rade Krunić Fenerbahçe
48' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Serdar Dursun met assist van İrfan Can Kahveci Fenerbahçe 1-1
59' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor Babajide David Akintola Rizespor
65' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Edin Dzeko met assist van Mert Hakan Yandas Fenerbahçe 1-2
69' Wissel Rizespor Wissel Adolfo Gaich voor Babajide David Akintola Rizespor
69' Wissel Rizespor Wissel Dal Varesanovic voor Muammer Sarikaya Rizespor
77' Wissel Rizespor Wissel Mithat Pala voor Martin Minchev Rizespor
80' Wissel Fenerbahçe Wissel Leonardo Bonucci voor Edin Dzeko Fenerbahçe
93' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt İrfan Can Kahveci met assist van Dusan Tadic  Fenerbahçe 1-3
97' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Mert Hakan Yandas Fenerbahçe
94' Wissel Fenerbahçe Wissel Mert Müldür voor Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe
96' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor Jonjo Shelvey Rizespor
Video hoogtepunten en samenvatting Rizespor - Fenerbahçe
Opstellingen Rizespor - Fenerbahçe
De opstellingen van Rizespor en Fenerbahçe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rizespor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Fenerbahçe zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach İsmail Kartal
Voorbeschouwing Rizespor - Fenerbahçe

Rizespor en Fenerbahçe treffen elkaar in de 26e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Arda Kardeşler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rizespor en Fenerbahçe in de Super Lig vond plaats op 1 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fenerbahçe. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide teams is Fenerbahçe favoriet. 17 keer wist de ploeg van Rizespor te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Rizespor. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Rizespor 2
Winst Fenerbahçe 17
Totaal 23

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rizespor op een 6e positie staat, terwijl we Fenerbahçe terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is sneeuw.