Nabeschouwing Rizespor - Fenerbahçe (0-5) || Super Lig 2024/2025

Zondag 25 augustus 2024 - 20:45 uur

In de Super Lig 2024/2025 neemt Rizespor het zondag 25 augustus 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in Çaykur Didi Stadyumu in Rize.

Via de Rizespor - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rizespor - Fenerbahçe (0-5)

Het Super Lig duel tussen Rizespor en Fenerbahçe is onder leiding van scheidsrechter Turgut Doman geëindigd in een 0-5 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door Fred, waarmee Fenerbahçe met 0-1 de leiding nam. Fenerbahçe vergrootte in de 53e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Edin Džeko op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 60e minuut volgde een derde treffer van Fenerbahçe, waarmee Fred zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Fenerbahçe geen gas terug, waardoor in de 64e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van Fred. In de 66e werkte Khusniddin Alikulov de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 0-5 kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Turgut Doman en eindigde de wedstrijd dus met een 0-5 stand in het voordeel van Fenerbahçe.

LIVE Rizespor - Fenerbahçe 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rizespor - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Fred Fenerbahçe
15' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Fred met assist van Dušan Tadić Fenerbahçe 0-1
29' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor Khusniddin Alikulov Rizespor
32' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor David Akintola Rizespor
47' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Çağlar Söyüncü Fenerbahçe
50' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor Taha Şahin Rizespor
53' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Edin Džeko met assist van Mert Müldür Fenerbahçe 0-2
60' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Fred met assist van Allan Saint-Maximin Fenerbahçe 0-3
61' Wissel Rizespor Wissel Martin Minchev voor Altin Zeqiri Rizespor
61' Wissel Rizespor Wissel Amir Hadziahmetovic voor Giannis Papanikolaou Rizespor
64' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Fred Fenerbahçe 0-4
66' Eigen doelpunt Fenerbahçe Eigen doelpunt Khusniddin Alikulov Fenerbahçe 0-5
67' Wissel Rizespor Wissel Eray Korkmaz voor Taha Şahin Rizespor
67' Wissel Rizespor Wissel Anıl Yaşar voor Dal Varesanovic Rizespor
70' Wissel Fenerbahçe Wissel İrfan Can Kahveci voor Edin Džeko Fenerbahçe
70' Wissel Fenerbahçe Wissel Rodrigo Becão voor Çağlar Söyüncü Fenerbahçe
70' Wissel Fenerbahçe Wissel Youssef En-Nesyri voor Allan Saint-Maximin Fenerbahçe
78' Wissel Fenerbahçe Wissel Cengiz Ünder voor Dušan Tadić Fenerbahçe
79' Wissel Rizespor Wissel Mithat Pala voor İbrahim Pehlivan Rizespor
81' Wissel Fenerbahçe Wissel Levent Mercan voor Fred Fenerbahçe
Video hoogtepunten en samenvatting Rizespor - Fenerbahçe
Opstellingen Rizespor - Fenerbahçe
De opstellingen van Rizespor en Fenerbahçe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rizespor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Fenerbahçe zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach José Mario Felix dos Santos Mourinho
Voorbeschouwing Rizespor - Fenerbahçe

Rizespor en Fenerbahçe treffen elkaar in de 3e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Turgut Doman en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rizespor en Fenerbahçe in de Super Lig vond plaats op 17 februari 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fenerbahçe. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide teams is Fenerbahçe favoriet. 18 keer wist de ploeg van Rizespor te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Rizespor. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Rizespor 2
Winst Fenerbahçe 18
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rizespor op een 5e positie staat, terwijl we Fenerbahçe terugvinden op de 6e plaats.