Nabeschouwing Rizespor - İstanbul Başakşehir (1-1) || Super Lig 2024/2025

Maandag 12 augustus 2024 - 20:00 uur

In de Super Lig 2024/2025 neemt Rizespor het maandag 12 augustus 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen İstanbul Başakşehir. De wedstrijd wordt gespeeld in Çaykur Didi Stadyumu in Rize.

Via de Rizespor - İstanbul Başakşehir live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rizespor - İstanbul Başakşehir (1-1)

De Super Lig 2024/2025 wedstrijd tussen Rizespor en İstanbul Başakşehir geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door João Figueiredo, waarmee İstanbul Başakşehir met 0-1 de leiding nam. Rizespor kwam na 51 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Khusniddin Alikulov, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Rizespor - İstanbul Başakşehir 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rizespor - İstanbul Başakşehir teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel Hamza Güreler voor Jerome Opoku İstanbul Başakşehir
39' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt João Figueiredo met assist van Philippe Keny İstanbul Başakşehir 0-1
51' Doelpunt Rizespor Doelpunt Khusniddin Alikulov met assist van Casper Højer Rizespor 1-1
46' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel Davidson voor Serdar Gürler İstanbul Başakşehir
57' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel Onur Ergün voor Berat Özdemir İstanbul Başakşehir
64' Wissel Rizespor Wissel Amir Hadziahmetovic voor Dal Varesanovic Rizespor
71' Wissel Rizespor Wissel İbrahim Pehlivan voor Casper Højer Rizespor
71' Wissel Rizespor Wissel Martin Minchev voor Altin Zeqiri Rizespor
75' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor Davidson İstanbul Başakşehir
78' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel Krzysztof Piątek voor Philippe Keny İstanbul Başakşehir
78' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel Deniz Türüç voor João Figueiredo İstanbul Başakşehir
83' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor Olivier Michel Kemen İstanbul Başakşehir
92' Wissel Rizespor Wissel Mithat Pala voor Ibrahim Olawoyin Rizespor
Video hoogtepunten en samenvatting Rizespor - İstanbul Başakşehir
Opstellingen Rizespor - İstanbul Başakşehir
De opstellingen van Rizespor en İstanbul Başakşehir zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rizespor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en İstanbul Başakşehir zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.