Nabeschouwing Samsunspor - Besiktas (0-2) || Super Lig 2024/2025

Zondag 11 augustus 2024 - 20:45 uur

In de Super Lig 2024/2025 neemt Samsunspor het zondag 11 augustus 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Besiktas. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadyum Samsun in Samsun.

Via de Samsunspor - Besiktas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Samsunspor - Besiktas (0-2)

Het Super Lig duel tussen Samsunspor en Besiktas is onder leiding van scheidsrechter Ali Şansalan geëindigd in een 0-2 overwinning voor Besiktas. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door Rafa, waarmee Beşiktaş met 0-1 de leiding nam. Beşiktaş vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Gabriel Paulista op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Besiktas.

LIVE Samsunspor - Besiktas 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Samsunspor - Besiktas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor Arthur Masuaku Beşiktaş
21' Gele kaart Samsunspor Gele kaart voor Arbnor Muja Samsunspor
31' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt Rafa met assist van Semih Kılıçsoy Beşiktaş 0-1
36' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt Gabriel Paulista met assist van Arthur Masuaku Beşiktaş 0-2
47' Gele kaart Samsunspor Gele kaart voor Rick van Drongelen Samsunspor
46' Wissel Beşiktaş Wissel Necip Uysal voor Gabriel Paulista Beşiktaş
62' Wissel Samsunspor Wissel Landry Nany Dimata voor Kingsley Schindler Samsunspor
62' Wissel Samsunspor Wissel Gaetan Laura voor Arbnor Muja Samsunspor
71' Wissel Beşiktaş Wissel Jean Onana voor Semih Kılıçsoy Beşiktaş
74' Wissel Samsunspor Wissel Soner Aydoğdu voor Carlo Holse Samsunspor
74' Wissel Samsunspor Wissel Ercan Kara voor Marius Mouandilmadji Samsunspor
78' Wissel Beşiktaş Wissel Emirhan Topçu voor Rafa Beşiktaş
79' Wissel Beşiktaş Wissel Jackson Muleka voor Ciro Immobile Beşiktaş
87' Wissel Samsunspor Wissel Bedirhan Çetin voor Lubomir Satka Samsunspor
89' Wissel Beşiktaş Wissel Onur Bulut voor Milot Rashica Beşiktaş
Video hoogtepunten en samenvatting Samsunspor - Besiktas
Opstellingen Samsunspor - Besiktas
De opstellingen van Samsunspor en Besiktas zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Samsunspor gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Besiktas zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Thomas Reis
Voorbeschouwing Samsunspor - Besiktas

Samsunspor en Besiktas treffen elkaar in de 1e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ali Şansalan en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Super Lig seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Samsunspor en Besiktas in de Super Lig vond plaats op 13 april 2024 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Besiktas favoriet. 3 keer wist de ploeg van Samsunspor te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Samsunspor. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.