Nabeschouwing Sivasspor - Eyüpspor (0-1) || Super Lig 2024/2025

Zaterdag 24 augustus 2024 - 18:15 uur

In de Super Lig 2024/2025 neemt Sivasspor het zaterdag 24 augustus 2024 om 18:15 uur in eigen huis op tegen Eyüpspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu in Sivas.

Via de Sivasspor - Eyüpspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sivasspor - Eyüpspor (0-1)

Het Super Lig duel tussen Sivasspor en Eyüpspor is onder leiding van scheidsrechter Zorbay Küçük geëindigd in een 0-1 overwinning voor Eyüpspor. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Ahmed Kutucu, waarmee Eyüpspor met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Eyüpspor.

LIVE Sivasspor - Eyüpspor 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sivasspor - Eyüpspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Eyüpspor Doelpunt Ahmed Kutucu met assist van Melih Kabasakal Eyüpspor 0-1
14' Gele kaart Eyüpspor Gele kaart voor Ahmed Kutucu Eyüpspor
59' Wissel Eyüpspor Wissel Halil Akbunar voor Gianni Bruno Eyüpspor
59' Wissel Eyüpspor Wissel Tayfur Bingöl voor Caner Erkin Eyüpspor
70' Wissel Sivasspor Wissel Keita Baldé voor Emrah Başsan Sivasspor
70' Wissel Sivasspor Wissel Samuel Moutoussamy voor Alex Pritchard Sivasspor
71' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor Samba Camara Sivasspor
72' Wissel Eyüpspor Wissel Anastasios Chatzigiovanis voor Ahmed Kutucu Eyüpspor
72' Wissel Eyüpspor Wissel Samu Sáiz voor Emre Akbaba Eyüpspor
79' Wissel Eyüpspor Wissel Tugay Kacar voor Umut Meraş Eyüpspor
81' Wissel Sivasspor Wissel Achilleas Poungouras voor Jan Bieganski Sivasspor
81' Wissel Sivasspor Wissel Bekir Turaç Böke voor Samba Camara Sivasspor
90' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor Keita Baldé Sivasspor
90' Gele kaart Eyüpspor Gele kaart voor Melih Kabasakal Eyüpspor
93' Gele kaart Eyüpspor Gele kaart voor Berke Özer Eyüpspor
92' Gele kaart Eyüpspor Gele kaart voor Berke Özer Eyüpspor
Video hoogtepunten en samenvatting Sivasspor - Eyüpspor
Opstellingen Sivasspor - Eyüpspor
De opstellingen van Sivasspor en Eyüpspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sivasspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Eyüpspor zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Coach Bülent Uygun
Formatie 4-1-4-1
Coach Arda Turan
Voorbeschouwing Sivasspor - Eyüpspor

Sivasspor en Eyüpspor treffen elkaar in de 3e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Zorbay Küçük en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sivasspor en Eyüpspor elkaar treffen in de Super Lig.

Winst Sivasspor 0
Winst Eyüpspor 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sivasspor op een 7e positie staat, terwijl we Eyüpspor terugvinden op de 3e plaats.