Nabeschouwing Sivasspor - Gazişehir Gaziantep (3-2) || Super Lig 2024/2025

Zaterdag 14 september 2024 - 16:00 uur

In de Super Lig 2024/2025 neemt Sivasspor het zaterdag 14 september 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Gazişehir Gaziantep. De wedstrijd wordt gespeeld in Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu in Sivas.

Via de Sivasspor - Gazişehir Gaziantep live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sivasspor - Gazişehir Gaziantep (3-2)

Het Super Lig duel tussen Sivasspor en Gazişehir Gaziantep is onder leiding van scheidsrechter Muhammet Ali Metoğlu geëindigd in een 3-2 overwinning voor Sivasspor. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 6 minuten. Alexandru Maxim maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Gaziantep F.K. vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Sivasspor kwam in de 37e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Rey Manaj, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 69e minuut zette Keita Baldé zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sivasspor de leiding in de wedstrijd nam.

In de 70e minuut moest Sivasspor verder met een man minder, nadat Keita Baldé een tweede gele kaart kreeg. Na 83 minuten werd de voorsprong voor Sivasspor vergroot nadat Murat Paluli de 3-1 wist te scoren. Gaziantep F.K. verkleinde in de 88e minuut de achterstand doordat Kenan Kodro de 3-2 wist te maken, waardoor de wedstrijd toch weer spannend werd. Het bleek echter te laat om een nederlaag te voorkomen, want er zou hierna niet meer gescoord worden.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Muhammet Ali Metoğlu bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Sivasspor.

LIVE Sivasspor - Gazişehir Gaziantep 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sivasspor - Gazişehir Gaziantep teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor Đorđe Nikolić Sivasspor
6' Penalty Gaziantep F.K. Penalty Alexandru Maxim Gaziantep F.K. 0-1
10' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor Alexandru Maxim Gaziantep F.K.
16' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor Christophe Lungoyi Gaziantep F.K.
37' Doelpunt Sivasspor Doelpunt Rey Manaj met assist van Alex Pritchard Sivasspor 1-1
42' Wissel Sivasspor Wissel Turac Böke voor Rey Manaj Sivasspor
50' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor Azizbek Turgunboev Sivasspor
53' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor Keita Baldé Sivasspor
66' Wissel Gaziantep F.K. Wissel Kacper Kozłowski voor Alexandru Maxim Gaziantep F.K.
67' Wissel Gaziantep F.K. Wissel Badou Ndiaye voor Ogun Ozcicek Gaziantep F.K.
68' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor Cyril Mandouki Gaziantep F.K.
69' Doelpunt Sivasspor Doelpunt Keita Baldé Sivasspor 2-1
70' Tweede gele kaart Sivasspor Tweede gele kaart voor Keita Baldé Sivasspor
73' Wissel Gaziantep F.K. Wissel Deian Sorescu voor Ertuğrul Ersoy Gaziantep F.K.
76' Wissel Sivasspor Wissel Jan Biegański voor Alex Pritchard Sivasspor
79' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor Kenan Kodro Gaziantep F.K.
79' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor Kacper Kozłowski Gaziantep F.K.
83' Doelpunt Sivasspor Doelpunt Murat Paluli met assist van Samuel Moutoussamy Sivasspor 3-1
84' Wissel Sivasspor Wissel Samba Camara voor Samuel Moutoussamy Sivasspor
84' Wissel Sivasspor Wissel Bengali-Fodé Koita voor Turac Böke Sivasspor
85' Wissel Gaziantep F.K. Wissel Mirza Cihan voor Cyril Mandouki Gaziantep F.K.
85' Wissel Gaziantep F.K. Wissel İlker Karakaş voor Christophe Lungoyi Gaziantep F.K.
88' Doelpunt Gaziantep F.K. Doelpunt Kenan Kodro Gaziantep F.K. 3-2
94' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor Deian Sorescu Sivasspor
94' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor Uğur Çiftçi Gaziantep F.K.
Video hoogtepunten en samenvatting Sivasspor - Gazişehir Gaziantep
Opstellingen Sivasspor - Gazişehir Gaziantep
De opstellingen van Sivasspor en Gazişehir Gaziantep zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sivasspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Gazişehir Gaziantep zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Coach Bülent Uygun
Formatie 4-1-4-1
Coach Selçuk İnan
Voorbeschouwing Sivasspor - Gazişehir Gaziantep

Sivasspor en Gazişehir Gaziantep treffen elkaar in de 5e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Muhammet Ali Metoğlu en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sivasspor en Gazişehir Gaziantep in de Super Lig vond plaats op 21 januari 2024 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Sivasspor favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Gazişehir Gaziantep slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sivasspor 4
Winst Gazişehir Gaziantep 2
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sivasspor op een 10e positie staat, terwijl we Gazişehir Gaziantep terugvinden op de 13e plaats.