Nabeschouwing Trabzonspor - Kayserispor (2-2) || Super Lig 2024/2025

Donderdag 19 september 2024 - 19:00 uur

In de Super Lig 2024/2025 neemt Trabzonspor het donderdag 19 september 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Kayserispor. De wedstrijd wordt gespeeld in Medical Park Stadyumu in Trabzon.

Via de Trabzonspor - Kayserispor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trabzonspor - Kayserispor (2-2)

De Super Lig 2024/2025 wedstrijd tussen Trabzonspor en Kayserispor geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 10e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg Joseph Attamah van Kayserispor via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. Op de eerste goal hoefde niet lang gewacht te worden, want al na 12 minuten was het Hasan Ali Kaldırım die Kayserispor op een 0-1 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Kayserispor via een goal van Aylton Boa Morte in de 63e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

In de 87e minuut moest Kayserispor verder met een man minder, nadat Gökhan Sazdağı een tweede gele kaart kreeg. In de 89e was het Trabzonspor dat op voorsprong kwam te staan na een goal van Umut Bozok. Na 98 minuten was de spanning weer terug in de wedstrijd nadat Stefano Denswil de gelijkmaker maakte en de stand daarmee op 2-2 zette.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Trabzonspor - Kayserispor 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trabzonspor - Kayserispor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor Aylton Boa Morte Kayserispor
10' Penalty gemist Kayserispor Penalty gemist Joseph Attamah Joseph Attamah Kayserispor
12' Doelpunt Kayserispor Doelpunt Hasan Ali Kaldırım met assist van Duckens Nazon Kayserispor 0-1
13' Wissel Trabzonspor Wissel Ozan Tufan voor Stefan Savić Trabzonspor
46' Wissel Trabzonspor Wissel Anthony Nwakaeme voor Enis Bardhi Trabzonspor
46' Wissel Kayserispor Wissel Dimitris Kolovetsios voor Julian Jeanvier Kayserispor
46' Wissel Trabzonspor Wissel Poyraz Efe Yıldırım voor Mislav Oršić Trabzonspor
54' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor Miguel Cardoso Kayserispor
63' Doelpunt Kayserispor Doelpunt Aylton Boa Morte met assist van Duckens Nazon Kayserispor 0-2
65' Wissel Trabzonspor Wissel John Lundstram voor Okay Yokuşlu Trabzonspor
68' VAR: Afgekeurd doelpunt Poyraz Efe Yıldırım Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Poyraz Efe Yıldırım Kayserispor
73' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor Gökhan Sazdağı Kayserispor
73' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor Mehdi Bourabia Kayserispor
75' Wissel Kayserispor Wissel Mehmet Eray Özbek voor Hasan Ali Kaldırım Kayserispor
80' Wissel Trabzonspor Wissel Umut Bozok voor Denis Drăguş Trabzonspor
86' Wissel Kayserispor Wissel Ramazan Civelek voor Lionel Carole Kayserispor
87' Tweede gele kaart Kayserispor Tweede gele kaart voor Gökhan Sazdağı Kayserispor
88' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor Duckens Nazon Kayserispor
89' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt Umut Bozok Trabzonspor 1-2
90' Wissel Kayserispor Wissel Yaw Ackah voor Duckens Nazon Kayserispor
90' Wissel Kayserispor Wissel Baran Ali Gezek voor Aylton Boa Morte Kayserispor
98' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt Stefano Denswil met assist van Anthony Nwakaeme Trabzonspor 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Trabzonspor - Kayserispor
Opstellingen Trabzonspor - Kayserispor
De opstellingen van Trabzonspor en Kayserispor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Trabzonspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Kayserispor zal beginnen in een 4-3-2-1 opstelling.
Coach Şenol Güneş
Voorbeschouwing Trabzonspor - Kayserispor

Trabzonspor en Kayserispor treffen elkaar in de 3e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mehmet Türkmen en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Trabzonspor en Kayserispor in de Super Lig vond plaats op 20 april 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Trabzonspor. Op basis van de afgelopen 36 duels tussen beide ploegen is Trabzonspor favoriet. De thuisploeg wist 19 keer te winnen, terwijl Kayserispor slechts 8 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Trabzonspor 19
Winst Kayserispor 8
Gelijkspel 9
Totaal 36

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Trabzonspor op een 13e positie staat, terwijl we Kayserispor terugvinden op de 17e plaats.