Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Sivasspor (3-1) || Super Lig 2023/2024

Dinsdag 19 december 2023 - 15:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt İstanbul Başakşehir het dinsdag 19 december 2023 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Sivasspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Başakşehir Fatih Terim Stadyumu in Istanbul.

Via de İstanbul Başakşehir - Sivasspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Sivasspor (3-1)

Het Super Lig duel tussen İstanbul Başakşehir en Sivasspor is onder leiding van scheidsrechter Mete Kalkavan geëindigd in een 3-1 overwinning voor İstanbul Başakşehir. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door Samu Saiz, waarmee Sivasspor met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van Krzysztof Piątek in de 45e minuut zorgde er even later voor dat İstanbul Başakşehir weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 51e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het Krzysztof Piątek van İstanbul Başakşehir die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 2-1.

Na 62 minuten werd de voorsprong voor İstanbul Başakşehir vergroot nadat Dimitrios Pelkas de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor İstanbul Başakşehir.

LIVE İstanbul Başakşehir - Sivasspor 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd İstanbul Başakşehir - Sivasspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Sivasspor Doelpunt Samu Saiz met assist van Charilaos Charisis Sivasspor 0-1
37' VAR: Afgekeurd doelpunt Mehdi Abeid Afgekeurd doelpunt vanwege hands Mehdi Abeid İstanbul Başakşehir
45' Penalty İstanbul Başakşehir Penalty Krzysztof Piątek İstanbul Başakşehir 1-1
51' Penalty İstanbul Başakşehir Penalty Krzysztof Piątek İstanbul Başakşehir 2-1
62' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt Dimitrios Pelkas İstanbul Başakşehir 3-1
63' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor Ugur Ciftci Sivasspor
64' Wissel Sivasspor Wissel Modou Barrow voor Clinton NJie Sivasspor
64' Wissel Sivasspor Wissel Roman Kvet voor Yunus Emre Konak Sivasspor
64' Wissel Sivasspor Wissel Gerson Rodrigues voor Burak Kapacak Sivasspor
65' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor Deniz Türüç İstanbul Başakşehir
78' Wissel Sivasspor Wissel Bengali-Fodé Koita voor Samu Saiz Sivasspor
81' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel Danijel Aleksić voor Dimitrios Pelkas İstanbul Başakşehir
82' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel Emirhan Ilkhan voor Mehdi Abeid İstanbul Başakşehir
82' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel Serdar Gürler voor João Figueiredo İstanbul Başakşehir
83' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor Charilaos Charisis Sivasspor
90' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel Ömer Ali Şahiner voor Léo Dubois İstanbul Başakşehir
92' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel Eden Karzev voor Berkay Özcan İstanbul Başakşehir
Video hoogtepunten en samenvatting İstanbul Başakşehir - Sivasspor
Opstellingen İstanbul Başakşehir - Sivasspor
De opstellingen van İstanbul Başakşehir en Sivasspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat İstanbul Başakşehir gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Sivasspor zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.