Nabeschouwing Austria Klagenfurt - Austria Wien (2-2) || Tipico Bundesliga 2023/2024

Zaterdag 9 december 2023 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2023/2024 neemt Austria Klagenfurt het zaterdag 9 december 2023 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Austria Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportplatz KAC in Klagenfurt.

Via de Austria Klagenfurt - Austria Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Austria Klagenfurt - Austria Wien (2-2)

De Tipico Bundesliga 2023/2024 wedstrijd tussen Austria Klagenfurt en Austria Wien geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 65e minuut door Sinan Karweina, waarmee Austria Klagenfurt met 2-0 de leiding nam. In de 67e minuut was het Austria Klagenfurt dat via Hakim Guenouche dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Chiristian-Petru Ciochirca. Fisnik Asllani dacht na 75 minuten te scoren voor Austria Wien, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 94e minuut scoorde Austria Wien via James Holland, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Chiristian-Petru Ciochirca, waardoor de winst binnen sleepte dankzij een 2-2 overwinning.

LIVE Austria Klagenfurt - Austria Wien 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Austria Klagenfurt - Austria Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor Lucas Galvão Austria Wien
37' Gele kaart Austria Klagenfurt Gele kaart voor Manfred Fischer Austria Klagenfurt
42' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor Nikola Đorić Austria Wien
58' Gele kaart Austria Klagenfurt Gele kaart voor Muharem Husković Austria Klagenfurt
60' VAR: Afgekeurd doelpunt Christopher Wernitznig Afgekeurd doelpunt Christopher Wernitznig Andy Irving Austria Wien
60' Wissel Austria Klagenfurt Wissel Nicolas Binder voor Florian Jaritz Austria Klagenfurt
64' Wissel Austria Klagenfurt Wissel Rico Benatelli voor Nicolas Binder Austria Klagenfurt 1-0
65' Doelpunt Austria Klagenfurt Doelpunt Sinan Karweina Austria Klagenfurt 2-0
67' Doelpunt Austria Klagenfurt Doelpunt Hakim Guenouche met assist van Manuel Polster Austria Klagenfurt
67' Wissel Austria Wien Wissel Fisnik Asllani voor Matthias Braunöder Austria Wien
70' Wissel Austria Wien Wissel Muharem Husković voor Austria Wien
73' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor Fisnik Asllani Andreas Gruber Austria Wien 2-1
75' Doelpunt Austria Wien Doelpunt Fisnik Asllani Austria Wien
83' Romeo Vučić Andreas Gruber Austria Wien
85' Wissel Austria Wien Wissel Reinhold Ranftl voor Austria Wien 2-2
94' Doelpunt Austria Wien Doelpunt James Holland met assist van Muharem Husković Austria Wien
94' Wissel Austria Wien Wissel James Holland voor Muharem Husković Austria Wien
Video hoogtepunten en samenvatting Austria Klagenfurt - Austria Wien
Opstellingen Austria Klagenfurt - Austria Wien
De opstellingen van Austria Klagenfurt en Austria Wien zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Austria Klagenfurt gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Austria Wien zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.