Nabeschouwing LASK Linz - Sturm Graz (1-2) || Tipico Bundesliga 2024/2025

Zondag 27 oktober 2024 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2024/2025 neemt LASK Linz het zondag 27 oktober 2024 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Sturm Graz. De wedstrijd wordt gespeeld in Raiffeisen Arena in Raisting.

Via de LASK Linz - Sturm Graz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing LASK Linz - Sturm Graz (1-2)

Het Tipico Bundesliga duel tussen LASK Linz en Sturm Graz is onder leiding van scheidsrechter Harald Lechner geëindigd in een 1-2 overwinning voor Sturm Graz. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door O. Kiteishvili, waarmee Sturm Graz met 0-1 de leiding nam. LASK Linz kwam in de 58e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Hrvoje Smolčić, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 84e minuut zette Lovro Zvonarek zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Sturm Graz de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Harald Lechner, waardoor Sturm Graz dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE LASK Linz - Sturm Graz 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd LASK Linz - Sturm Graz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor Marin Ljubičić LASK Linz
33' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt O. Kiteishvili met assist van Max Johnston Sturm Graz 0-1
36' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor Mika Biereth Sturm Graz
41' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor Philipp Ziereis LASK Linz
46' Wissel LASK Linz Wissel Melayro Bogarde voor Branko Jovičić LASK Linz
46' Wissel LASK Linz Wissel Hrvoje Smolčić voor Maksym Talovierov LASK Linz
58' Doelpunt LASK Linz Doelpunt Hrvoje Smolčić met assist van Robert Žulj LASK Linz 1-1
58' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor Seedy Jatta Sturm Graz
61' Wissel Sturm Graz Wissel Lovro Zvonarek voor Seedy Jatta Sturm Graz
68' Wissel LASK Linz Wissel Maximilian Entrup voor Marin Ljubičić LASK Linz
68' Wissel LASK Linz Wissel Adil Taoui voor V. Berisha LASK Linz
80' Wissel Sturm Graz Wissel Stefan Hierländer voor Tochi Chukwuani Sturm Graz
80' Wissel Sturm Graz Wissel Erencan Yardımcı voor Malick Yalcouyé Sturm Graz
84' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt Lovro Zvonarek Sturm Graz 1-2
89' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor Filip Stojković LASK Linz
93' Wissel Sturm Graz Wissel Tomi Horvat voor Mika Biereth Sturm Graz
99' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor Max Johnston Sturm Graz
Video hoogtepunten en samenvatting LASK Linz - Sturm Graz
Opstellingen LASK Linz - Sturm Graz
De opstellingen van LASK Linz en Sturm Graz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat LASK Linz gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sturm Graz zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.