Nabeschouwing Sturm Graz - Austria Lustenau (2-0) || Tipico Bundesliga 2023/2024

Zaterdag 25 november 2023 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2023/2024 neemt Sturm Graz het zaterdag 25 november 2023 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Austria Lustenau. De wedstrijd wordt gespeeld in Merkur Arena in Graz.

Via de Sturm Graz - Austria Lustenau live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sturm Graz - Austria Lustenau (2-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Sturm Graz en Austria Lustenau is onder leiding van scheidsrechter Arnes Talic geëindigd in een 2-0 overwinning voor Sturm Graz. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door Tomi Horvat, waarmee Sturm Graz met 1-0 de leiding nam. In de 52e minuut kreeg Baïla Diallo van Austria Lustenau voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Austria Lustenau de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Sturm Graz via een goal van Alexander Prass in de 70e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Sturm Graz.

LIVE Sturm Graz - Austria Lustenau 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sturm Graz - Austria Lustenau teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Wissel Austria Lustenau Wissel Boris Moltenis voor Stefano Surdanović Austria Lustenau
34' Gele kaart Austria Lustenau Gele kaart voor Baïla Diallo Austria Lustenau
48' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt Tomi Horvat Sturm Graz 1-0
51' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor Stefan Hierländer Sturm Graz
52' Tweede gele kaart Austria Lustenau Tweede gele kaart voor Baïla Diallo Austria Lustenau
57' Wissel Sturm Graz Wissel Javier Serrano voor Stefan Hierländer Sturm Graz
63' Wissel Austria Lustenau Wissel Ben Justus Bobzen voor Namory Cisse Austria Lustenau
63' Wissel Austria Lustenau Wissel Fabian Gmeiner voor Torben Rhein Austria Lustenau
70' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt Alexander Prass met assist van Jusuf Gazibegovic Sturm Graz 2-0
71' Gele kaart Austria Lustenau Gele kaart voor Domenik Schierl Austria Lustenau
72' Wissel Sturm Graz Wissel Amady Camara voor Szymon Włodarczyk Sturm Graz
80' Wissel Austria Lustenau Wissel Jonathan Schmid voor Anderson Austria Lustenau
80' Wissel Austria Lustenau Wissel Leo Mätzler voor Dániel Tiefenbach Austria Lustenau
85' Wissel Sturm Graz Wissel Amadou Dante voor David Schnegg Sturm Graz
85' Wissel Sturm Graz Wissel Mohammed Fuseini voor Manprit Sarkaria Sturm Graz
85' Wissel Sturm Graz Wissel Bryan Silva Teixeira voor Tomi Horvat Sturm Graz
92' Gele kaart Austria Lustenau Gele kaart voor Kennedy Boateng Austria Lustenau
Video hoogtepunten en samenvatting Sturm Graz - Austria Lustenau
Opstellingen Sturm Graz - Austria Lustenau
De opstellingen van Sturm Graz en Austria Lustenau zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sturm Graz gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Austria Lustenau zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.