Nabeschouwing Sturm Graz - Rapid Wien (1-1) || Tipico Bundesliga 2023/2024

Zondag 18 februari 2024 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2023/2024 neemt Sturm Graz het zondag 18 februari 2024 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Rapid Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in Merkur Arena in Graz.

Via de Sturm Graz - Rapid Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sturm Graz - Rapid Wien (1-1)

De Tipico Bundesliga 2023/2024 wedstrijd tussen Sturm Graz en Rapid Wien geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door Dimitri Lavalėe, waarmee Sturm Graz met 1-0 de leiding nam. Rapid Vienna kwam na 41 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Christoph Lang, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Sturm Graz - Rapid Wien 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sturm Graz - Rapid Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt Dimitri Lavalėe met assist van Tomi Horvat Sturm Graz 1-0
41' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt Christoph Lang Rapid Vienna 1-1
55' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor Dimitri Lavalėe Sturm Graz
63' Wissel Sturm Graz Wissel Max Johnston voor Jusuf Gazibegovic Sturm Graz
64' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor Mika Biereth Sturm Graz
72' Wissel Sturm Graz Wissel Amady Camara voor William Bøving Sturm Graz
72' Wissel Rapid Vienna Wissel Guido Burgstaller voor Fally Mayulu Rapid Vienna
72' Wissel Sturm Graz Wissel David Schnegg voor Gregory Wüthrich Sturm Graz
72' Wissel Sturm Graz Wissel Szymon Włodarczyk voor Mika Biereth Sturm Graz
73' Wissel Rapid Vienna Wissel Moritz Oswald voor Lukas Grgić Rapid Vienna
80' Wissel Sturm Graz Wissel Niklas Geyrhofer voor Otar Kiteishvili Sturm Graz
80' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor Matthias Seidl Rapid Vienna
83' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor Christoph Lang Rapid Vienna
84' Wissel Rapid Vienna Wissel Isak Jansson voor Christoph Lang Rapid Vienna
87' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor Maximilian Hofmann Rapid Vienna
Video hoogtepunten en samenvatting Sturm Graz - Rapid Wien
Opstellingen Sturm Graz - Rapid Wien
De opstellingen van Sturm Graz en Rapid Wien zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sturm Graz gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Rapid Wien zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.