Nabeschouwing Wattens - LASK Linz (1-2) || Tipico Bundesliga 2024/2025

Zondag 20 oktober 2024 - 14:30 uur

In de Tipico Bundesliga 2024/2025 neemt Wattens het zondag 20 oktober 2024 om 14:30 uur in eigen huis op tegen LASK Linz. De wedstrijd wordt gespeeld in Tivoli Stadion Tirol in Innsbruck.

Via de Wattens - LASK Linz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wattens - LASK Linz (1-2)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Wattens en LASK Linz is onder leiding van scheidsrechter Arnes Talic geëindigd in een 1-2 overwinning voor LASK Linz. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Cem Üstündag, waarmee WSG Tirol met 1-0 de leiding nam. LASK Linz kwam in de 40e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van V. Berisha, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 87e minuut zette Maximilian Entrup zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee LASK Linz de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Arnes Talic, waardoor LASK Linz dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Wattens - LASK Linz 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wattens - LASK Linz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt WSG Tirol Doelpunt Cem Üstündag met assist van Mahamadou Diarra WSG Tirol 1-0
35' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor Jamie Lawrence WSG Tirol
40' Doelpunt LASK Linz Doelpunt V. Berisha LASK Linz 1-1
46' Wissel LASK Linz Wissel Lukas Jungwirth voor Jörg Siebenhandl LASK Linz
54' Wissel LASK Linz Wissel Lenny Pintor voor Florian Flecker LASK Linz
54' Wissel LASK Linz Wissel Adil Taoui voor V. Berisha LASK Linz
62' Wissel WSG Tirol Wissel Stefan Skrbo voor Mahamadou Diarra WSG Tirol
70' Wissel LASK Linz Wissel Maximilian Entrup voor Marin Ljubičić LASK Linz
71' Wissel WSG Tirol Wissel Bror Blume Jensen voor Florian Rieder WSG Tirol
76' Wissel WSG Tirol Wissel Osarenren Okungbowa voor Cem Üstündag WSG Tirol
78' Wissel LASK Linz Wissel Melayro Bogarde voor Branko Jovičić LASK Linz
84' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor Lukas Sulzbacher WSG Tirol
87' Doelpunt LASK Linz Doelpunt Maximilian Entrup LASK Linz 1-2
93' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor Bror Blume Jensen WSG Tirol
Video hoogtepunten en samenvatting Wattens - LASK Linz
Opstellingen Wattens - LASK Linz
De opstellingen van Wattens en LASK Linz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wattens gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en LASK Linz zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.