Nabeschouwing Wattens - Salzburg (0-0) || Tipico Bundesliga 2024/2025

Zondag 22 september 2024 - 14:30 uur

In de Tipico Bundesliga 2024/2025 neemt Wattens het zondag 22 september 2024 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Salzburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Gernot Langes Stadion in Wattens.

Via de Wattens - Salzburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wattens - Salzburg (0-0)

De Tipico Bundesliga 2024/2025 wedstrijd tussen Wattens en Salzburg geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Salzburg, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Salzburg kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Jakob Semler niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Wattens - Salzburg 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wattens - Salzburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor Lukas Sulzbacher WSG Tirol
60' Wissel Salzburg Wissel Nene Dorgeles voor Moussa Kounfolo Yeo Salzburg
71' Wissel Salzburg Wissel Johannes Naschberger voor Stefan Bajčetić Salzburg
77' Wissel Salzburg Wissel Bobby Clark voor Lucas Gourna-Douath Salzburg
77' Wissel WSG Tirol Wissel Mamady Diambou voor Quincy Butler WSG Tirol
80' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor Amar Dedić Salzburg
85' Wissel WSG Tirol Wissel Mahamadou Diarra voor Lukas Hinterseer WSG Tirol
85' Wissel WSG Tirol Wissel Cem Üstündag voor Bror Blume Jensen WSG Tirol
100' Wissel WSG Tirol Wissel Osarenren Okungbowa voor Florian Rieder WSG Tirol
92' Wissel Salzburg Wissel Leandro Morgalla voor Hendry Blank Salzburg
92' Wissel Salzburg Wissel Petar Ratkov voor Adam Daghim Salzburg
Video hoogtepunten en samenvatting Wattens - Salzburg
Opstellingen Wattens - Salzburg
De opstellingen van Wattens en Salzburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wattens gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Salzburg zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Wattens - Salzburg

Wattens en Salzburg treffen elkaar in de 7e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jakob Semler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Wattens en Salzburg in de Tipico Bundesliga vond plaats op 4 november 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Salzburg. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Salzburg favoriet. 11 keer wist de ploeg van Wattens te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Wattens. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Wattens 1
Winst Salzburg 11
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wattens op een 10e positie staat, terwijl we Salzburg terugvinden op de 5e plaats.