Nabeschouwing Astana - Milsami (1-0) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 1 augustus 2024 - 16:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Astana het donderdag 1 augustus 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Milsami. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadïon Akademïï T.S.Segïzbaeva in Almaty.

Via de Astana - Milsami live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Astana - Milsami (1-0)

Het UEFA Conference League duel tussen Astana en Milsami is onder leiding van scheidsrechter Ruddy Buquet geëindigd in een 1-0 overwinning voor Astana. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door Marin Tomasov, waarmee Astana met 1-0 de leiding nam. In de 55e minuut kreeg Ime Udo Ndon van Milsami voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Milsami de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Astana uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Astana - Milsami 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Astana - Milsami teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Milsami Gele kaart voor Vasile Luchiță Milsami
33' Gele kaart Milsami Gele kaart voor Ime Udo Ndon Milsami
44' Gele kaart Astana Gele kaart voor Ousmane Camara Astana
46' Wissel Milsami Wissel Yaroslav Terekhov voor Igor Lambarschi Milsami
49' Doelpunt Astana Doelpunt Marin Tomasov met assist van Nazmi Gripshi Astana 1-0
55' Tweede gele kaart Milsami Tweede gele kaart voor Ime Udo Ndon Milsami
61' Wissel Milsami Wissel Alexandru Antoniuc voor Vasile Luchiță Milsami
61' Wissel Milsami Wissel Daniel Lisu voor Vitus Amougui Milsami
65' Wissel Astana Wissel Ramazan Karimov voor Chinedu Geoffrey Astana
70' Gele kaart Milsami Gele kaart voor Daniel Lisu Milsami
96' Wissel Astana Wissel Nnamdi Ahanonu voor Marin Tomasov Astana
Video hoogtepunten en samenvatting Astana - Milsami
Opstellingen Astana - Milsami
De opstellingen van Astana en Milsami zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Astana gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Milsami zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Igor Picuşceac
Voorbeschouwing Astana - Milsami

Astana en Milsami spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ruddy Buquet en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Astana en Milsami in de UEFA Conference League vond plaats op 25 juli 2024 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.