Nabeschouwing DAC - Zira (1-2) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 1 augustus 2024 - 20:30 uur

DAC - Zira

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt DAC het donderdag 1 augustus 2024 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Zira. De wedstrijd wordt gespeeld in MOL Aréna in Dunajska Streda.

Via de DAC - Zira live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing DAC - Zira (1-2)

Het UEFA Conference League duel tussen DAC en Zira is onder leiding van scheidsrechter Jovan Kachevski geëindigd in een 1-2 overwinning voor Zira. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door Raphael Alemão, waarmee Zira met 0-1 de leiding nam. Dunajská Streda kwam in de 40e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Alex Mendez, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 56e minuut moest Dunajská Streda verder met een man minder nadat Romaric Yapi een rode kaart had gekregen.

Qismat Aliyev zette Zira even later op 1-2 nadat hij een door scheidsrechter Jovan Kachevski toegekende penalty wist te benutten.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jovan Kachevski, waardoor Zira een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE DAC - Zira 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd DAC - Zira teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Zira Doelpunt Raphael Alemão met assist van Issa Djibrilla Zira 0-1
40' Doelpunt Dunajská Streda Doelpunt Alex Mendez Dunajská Streda 1-1
56' Rode kaart Dunajská Streda Rode kaart voor Romaric Yapi Dunajská Streda
57' Penalty Zira Penalty Qismat Aliyev Zira 1-2
61' Wissel Dunajská Streda Wissel Damir Redzic voor Ladislav Almasi Dunajská Streda
61' Wissel Dunajská Streda Wissel Jan Bernat voor Milan Dimun Dunajská Streda
61' Wissel Dunajská Streda Wissel Milán Vitális voor Christian Herc Dunajská Streda
67' Wissel Zira Wissel Abbas Ibrahim voor İsmayıl İbrahimli Zira
67' Wissel Zira Wissel Məqsəd İsayev voor Davit Volkovi Zira
67' Wissel Zira Wissel Juninho Maranhense voor Rüstam Ahmadzada Zira
67' Wissel Zira Wissel Eldar Kuliev voor Ceyhun Nuriyev Zira
72' Gele kaart Dunajská Streda Gele kaart voor Yhoan Andzouana Dunajská Streda
73' Wissel Zira Wissel Fuad Bayramov voor Issa Djibrilla Zira
74' Wissel Dunajská Streda Wissel Levente Bősze voor Matej Trusa Dunajská Streda
77' Gele kaart Dunajská Streda Gele kaart voor Mahmudu Bajo Dunajská Streda
80' Wissel Dunajská Streda Wissel Máté Tuboly voor Mahmudu Bajo Dunajská Streda
88' Gele kaart Dunajská Streda Gele kaart voor Milán Vitális Dunajská Streda
Video hoogtepunten en samenvatting DAC - Zira
Opstellingen DAC - Zira
De opstellingen van DAC en Zira zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat DAC gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Zira zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Francisco Javier Muñoz Llompart
Coach Rəşad Fərhad oğlu Sadıqov
Voorbeschouwing DAC - Zira

DAC en Zira spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jovan Kachevski en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen DAC en Zira in de UEFA Conference League vond plaats op 25 juli 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zira. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Zira favoriet. 1 keer wist de ploeg van DAC te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor DAC. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.