Nabeschouwing Dečić - Dinamo Batumi (0-0) || UEFA Conference League 2024/2025

Dinsdag 30 juli 2024 - 21:00 uur



In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Dečić het dinsdag 30 juli 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Dinamo Batumi. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Tuško Polje in Tuzi.

Via de Dečić - Dinamo Batumi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dečić - Dinamo Batumi (0-0)

De UEFA Conference League 2024/2025 wedstrijd tussen Dečić en Dinamo Batumi geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Dinamo Batumi, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Dinamo Batumi kreeg flink wat kansen om te scoren, maar ondanks diverse pogingen wilde de bal maar niet in het doel eindigen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Jason Barcelo niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Dečić - Dinamo Batumi
Balbezit
31%
69%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
4
17
Schoten op doel
0
5
Aanvallen
88
167
Gevaarlijke aanvallen
42
101
Overtredingen
6
7
Corners
4
5
Wissels
4
3
LIVE Dečić - Dinamo Batumi 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dečić - Dinamo Batumi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
34' Gele kaart Dečić Gele kaart voor Luka Malešević Dečić
55' Wissel Dinamo Batumi Wissel Uerdi Mara voor Jean Victor Dinamo Batumi
65' Wissel Dinamo Batumi Wissel Bubacarr Tambedou voor Honore Gomis Dinamo Batumi
66' Wissel Dečić Wissel Matija Božanović voor Asmir Kajevic Dečić
74' Wissel Dečić Wissel Ognjen Stijepović voor Vuk Striković Dečić
82' Wissel Dečić Wissel Draško Božović voor Petar Sekulović Dečić
82' Wissel Dečić Wissel Alen Mašović voor Ilir Camaj Dečić
88' Wissel Dinamo Batumi Wissel Dito Pachulia voor Alef Santos Dinamo Batumi
Video hoogtepunten en samenvatting Dečić - Dinamo Batumi
Opstellingen Dečić - Dinamo Batumi
De opstellingen van Dečić en Dinamo Batumi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dečić gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Dinamo Batumi zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Milorad Pekovic
Voorbeschouwing Dečić - Dinamo Batumi

Dečić en Dinamo Batumi spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jason Barcelo en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Dečić en Dinamo Batumi in de UEFA Conference League vond plaats op 24 juli 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dečić. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Dečić favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Dinamo Batumi slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Dečić 1
Winst Dinamo Batumi 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Dečić - Dinamo Batumi Opstelling Dečić Opstelling Dinamo Batumi Live Dečić - Dinamo Batumi Live Dečić - Dinamo Batumi kijken Dečić - Dinamo Batumi kijken Live Dečić - Dinamo Batumi stream Dečić - Dinamo Batumi Fox Sports Nabeschouwing Dečić - Dinamo Batumi Uitslag Dečić - Dinamo Batumi Statistieken Dečić - Dinamo Batumi UEFA Conference League 2024/2025 Dečić - Dinamo Batumi wedden Dečić - Dinamo Batumi gokken Dečić - Dinamo Batumi Unibet