Nabeschouwing Djurgården - Maribor (1-0) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 22 augustus 2024 - 19:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Djurgården het donderdag 22 augustus 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Maribor. De wedstrijd wordt gespeeld in Tele2 Arena in Stockholm.

Via de Djurgården - Maribor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Djurgården - Maribor (1-0)

Het UEFA Conference League duel tussen Djurgården en Maribor is onder leiding van scheidsrechter Jasper Vergoote geëindigd in een 1-0 overwinning voor Djurgården. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 69e minuut door Tokmac Chol Nguen, waarmee Djurgården met 1-0 de leiding nam. In de 89e minuut moest Sven Karic van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Jasper Vergoote een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Maribor verder met een speler minder.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jasper Vergoote, waardoor Djurgården de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Djurgården - Maribor 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Djurgården - Maribor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Maribor Gele kaart voor Gregor Sikosek Maribor
39' Gele kaart Maribor Gele kaart voor Josip Iličić Maribor
48' Gele kaart Maribor Gele kaart voor Jan Repas Maribor
56' Wissel Djurgården Wissel Gustav Mendonca Wikheim voor Oskar Fallenius Djurgården
69' Doelpunt Djurgården Doelpunt Tokmac Chol Nguen met assist van Deniz Hümmet Djurgården 1-0
73' Wissel Maribor Wissel Arnel Jakupovic voor Maks Barisic Maribor
73' Wissel Djurgården Wissel Daniel Stensson voor Tokmac Chol Nguen Djurgården
81' Wissel Maribor Wissel Orphé Mbina voor Etienne Yves Beugré Maribor
81' Wissel Maribor Wissel Redwan Bourlès voor Marko Bozic Maribor
89' Rode kaart Maribor Rode kaart voor Sven Karic Maribor
91' Wissel Djurgården Wissel Bradley Matufueni Mbondo voor Tobias Fjeld Gulliksen Djurgården
91' Wissel Maribor Wissel Blaz Vrhovec voor Ziga Repas Maribor
91' Wissel Maribor Wissel Haris Radetinac voor Josip Iličić Maribor
Video hoogtepunten en samenvatting Djurgården - Maribor
Opstellingen Djurgården - Maribor
De opstellingen van Djurgården en Maribor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Djurgården gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Maribor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.