Nabeschouwing Fiorentina - Puskás (3-3) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 22 augustus 2024 - 20:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Fiorentina het donderdag 22 augustus 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Puskás. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Artemio Franchi in Florence.

Via de Fiorentina - Puskás live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fiorentina - Puskás (3-3)

De UEFA Conference League 2024/2025 wedstrijd tussen Fiorentina en Puskás geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 9 minuten. Zsolt Nagy maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Puskás vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Puskás vergrootte in de 12e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Mikael Soisalo op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 48e minuut wist Fiorentina de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Riccardo Sottil.

Na 67 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Lucas Martínez Quarta de 2-2 maakte voor Fiorentina. Fiorentina leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 75 minuten op voorsprong na een goal van Moise Kean: 3-2. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor Puskás. In de 89e minuut was het Wojciech Golla die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Willy Delajod bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Fiorentina - Puskás 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fiorentina - Puskás teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Penalty Puskás Penalty Zsolt Nagy Puskás 0-1
12' Doelpunt Puskás Doelpunt Mikael Soisalo met assist van Jakov Puljić Puskás 0-2
17' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor Lucas Martínez Quarta Fiorentina
48' Doelpunt Fiorentina Doelpunt Riccardo Sottil met assist van Fabiano Parisi Fiorentina 1-2
46' Wissel Fiorentina Wissel Moise Kean voor Lucas Beltrán Fiorentina
46' Wissel Puskás Wissel György Komáromi voor Brandon Ormonde-Ottewill Puskás
46' Wissel Fiorentina Wissel Dodô voor Michael Kayode Fiorentina
56' Gele kaart Puskás Gele kaart voor Zsolt Nagy Puskás
56' Wissel Fiorentina Wissel Jonathan Ikoné voor Andrea Colpani Fiorentina
66' Wissel Fiorentina Wissel Sofyan Amrabat voor Alessandro Bianco Fiorentina
67' Doelpunt Fiorentina Doelpunt Lucas Martínez Quarta met assist van Rolando Mandragora Fiorentina 2-2
74' Wissel Puskás Wissel Jonathan Levi voor Mikael Soisalo Puskás
75' Doelpunt Fiorentina Doelpunt Moise Kean met assist van Jonathan Ikoné Fiorentina 3-2
79' Wissel Fiorentina Wissel Christian Kouamé voor Riccardo Sottil Fiorentina
82' Wissel Puskás Wissel Lamin Colley voor Artem Favorov Puskás
82' Wissel Puskás Wissel Roland Szolnoki voor Jakov Puljić Puskás
85' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor Marin Pongracic Fiorentina
89' Doelpunt Puskás Doelpunt Wojciech Golla met assist van Urho Nissilä Puskás 3-3
89' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor Cristiano Biraghi Fiorentina
Video hoogtepunten en samenvatting Fiorentina - Puskás
Opstellingen Fiorentina - Puskás
De opstellingen van Fiorentina en Puskás zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fiorentina gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Puskás zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Zsolt Hornyák
Voorbeschouwing Fiorentina - Puskás

Fiorentina en Puskás spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Willy Delajod en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Fiorentina en Puskás elkaar treffen in de UEFA Conference League.