Nabeschouwing Gent - Víkingur (4-1) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 25 juli 2024 - 20:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Gent het donderdag 25 juli 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Víkingur. De wedstrijd wordt gespeeld in GHELAMCO-arena in Gent.

Via de Gent - Víkingur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gent - Víkingur (4-1)

Het UEFA Conference League duel tussen Gent en Víkingur is onder leiding van scheidsrechter Vilhjálmur Alvar Thórarinsson geëindigd in een 4-1 overwinning voor Gent. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door Jörgin Nielsen, waarmee Víkingur met 0-1 de leiding nam. Gent kwam in de 25e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Hong Hyun-Seok, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 59e minuut zette Sven Kums zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Gent de leiding in de wedstrijd nam.

Julien De Sart zette Gent even later op 3-1 nadat hij een door scheidsrechter Vilhjálmur Alvar Thórarinsson toegekende penalty wist te benutten. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 88e minuut wist Hong Hyun-Seok namens Gent de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Vilhjálmur Alvar Thórarinsson bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Gent.

LIVE Gent - Víkingur 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gent - Víkingur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Víkingur Doelpunt Jörgin Nielsen met assist van Bergur Gregersen Víkingur 0-1
25' Doelpunt Gent Doelpunt Hong Hyun-Seok met assist van Noah Fadiga Gent 1-1
26' Gele kaart Gent Gele kaart voor Atli Gregersen Gent
26' Gele kaart Víkingur Gele kaart voor Julien De Sart Víkingur
35' Gele kaart Víkingur Gele kaart voor Jóhan Poulsen Víkingur
39' Gele kaart Víkingur Gele kaart voor Olaf Bárdason Víkingur
49' Gele kaart Víkingur Gele kaart voor Geza David Turi Víkingur
59' Doelpunt Gent Doelpunt Sven Kums met assist van Hong Hyun-Seok Gent 2-1
63' Wissel Gent Wissel Matias Fernandez Pardo voor Franck William Surdez Gent
63' Wissel Gent Wissel Matisse Samoise voor Noah Fadiga Gent
65' Wissel Víkingur Wissel Finnur Justinussen voor Jörgin Nielsen Víkingur
68' Penalty Gent Penalty Julien De Sart Gent 3-1
69' Wissel Gent Wissel Mathias Delorge-Knieper voor Sven Kums Gent
78' Wissel Víkingur Wissel Árni Nóa Atlason voor Aron Jarnskor Ellingsgaard Víkingur
78' Wissel Víkingur Wissel Jákup Johansen voor Olaf Bárdason Víkingur
78' Wissel Víkingur Wissel Ingi Jonhardsson voor Poul Kallsberg Víkingur
84' Gele kaart Gent Gele kaart voor Núrio Fortuna Gent
86' Wissel Gent Wissel Archie Brown voor Núrio Fortuna Gent
86' Wissel Gent Wissel Momodou Lamin Sonko voor Daisuke Yokota Gent
88' Doelpunt Gent Doelpunt Hong Hyun-Seok met assist van Archie Brown Gent 4-1
90' Wissel Víkingur Wissel Signar á Brúnni voor Ari Olsen Víkingur
Video hoogtepunten en samenvatting Gent - Víkingur
Opstellingen Gent - Víkingur
De opstellingen van Gent en Víkingur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gent gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Víkingur zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Gent - Víkingur

Gent en Víkingur spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vilhjálmur Alvar Thórarinsson en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Gent en Víkingur elkaar treffen in de UEFA Conference League.