Nabeschouwing Häcken - F91 Dudelange (6-1) || UEFA Conference League 2024/2025

Woensdag 31 juli 2024 - 19:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Häcken het woensdag 31 juli 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen F91 Dudelange. De wedstrijd wordt gespeeld in Bravida Arena in Gothenburg.

Via de Häcken - F91 Dudelange live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Häcken - F91 Dudelange (6-1)

Het UEFA Conference League duel tussen Häcken en F91 Dudelange is onder leiding van scheidsrechter Igor Stojchevski geëindigd in een 6-1 overwinning voor Häcken. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. F91 Dudelange kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van Filip Bojić. Häcken kwam in de 16e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Vincent Decker, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 27e minuut zette Jeremy Agbonifo zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Häcken de leiding in de wedstrijd nam.

In de 39e minuut werd Vincent Decker van F91 Dudelange met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor F91 Dudelange het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 45 minuten werd de voorsprong voor Häcken vergroot nadat Srdjan Hrstic de 3-1 wist te scoren. In de 48e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het Srdjan Hrstic die namens Häcken het net wist te raken. Even later viel in de 53e minuut opnieuw een doelpunt. Het was Severin Nioule van Häcken die de score op 5-1 zette. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Johan Hammar van Häcken die daarmee in de 57e minuut de eindstand bepaalde: 6-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Igor Stojchevski en eindigde de wedstrijd dus met een 6-1 stand in het voordeel van Häcken.

LIVE Häcken - F91 Dudelange 6-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Häcken - F91 Dudelange teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt F91 Dudelange Doelpunt Filip Bojić F91 Dudelange 0-1
16' Doelpunt Häcken Doelpunt Vincent Decker met assist van Valgeir Lunddal Fridriksson Häcken 1-1
19' Gele kaart F91 Dudelange Gele kaart voor Vincent Decker F91 Dudelange
27' Doelpunt Häcken Doelpunt Jeremy Agbonifo met assist van Pontus Dahbo Häcken 2-1
31' Gele kaart Häcken Gele kaart voor Jeremy Agbonifo Häcken
39' Rode kaart F91 Dudelange Rode kaart voor Vincent Decker F91 Dudelange
45' Doelpunt Häcken Doelpunt Srdjan Hrstic met assist van Valgeir Lunddal Fridriksson Häcken 3-1
46' Wissel Häcken Wissel Julius Lindberg voor Romeo Amane Häcken
46' Wissel F91 Dudelange Wissel Oege Sietse van Lingen voor Ivan Englaro F91 Dudelange
46' Wissel F91 Dudelange Wissel Yannick Schaus voor Billal Benkhedim F91 Dudelange
46' Wissel Häcken Wissel Severin Nioule voor Zeidane Inoussa Häcken
46' Wissel F91 Dudelange Wissel Guilain Davis Zrankeon voor Mehdi Kirch F91 Dudelange
48' Doelpunt Häcken Doelpunt Srdjan Hrstic Häcken 4-1
53' Doelpunt Häcken Doelpunt Severin Nioule Häcken 5-1
57' Doelpunt Häcken Doelpunt Johan Hammar met assist van Jeremy Agbonifo Häcken 6-1
61' Wissel Häcken Wissel Sigge Jansson voor Pontus Dahbo Häcken
63' Wissel F91 Dudelange Wissel Tim Flick voor Samir Hadji F91 Dudelange
69' Wissel F91 Dudelange Wissel Diogo Monteiro de Oliveira voor Filip Bojić F91 Dudelange
76' Wissel Häcken Wissel Amor Layouni voor Jeremy Agbonifo Häcken
76' Wissel Häcken Wissel Ali Youssef voor Srdjan Hrstic Häcken
Video hoogtepunten en samenvatting Häcken - F91 Dudelange
Opstellingen Häcken - F91 Dudelange
De opstellingen van Häcken en F91 Dudelange zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Häcken gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en F91 Dudelange zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Coach Pal Arne Johansen
Voorbeschouwing Häcken - F91 Dudelange

Häcken en F91 Dudelange spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Igor Stojchevski en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Häcken en F91 Dudelange in de UEFA Conference League vond plaats op 25 juli 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Häcken. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Häcken favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl F91 Dudelange slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.