Nabeschouwing Hamrun Spartans - KF Ballkani (0-2) || UEFA Conference League 2024/2025

Dinsdag 30 juli 2024 - 20:00 uur



In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Hamrun Spartans het dinsdag 30 juli 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen KF Ballkani.

Via de Hamrun Spartans - KF Ballkani live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hamrun Spartans - KF Ballkani (0-2)

Het UEFA Conference League duel tussen Hamrun Spartans en KF Ballkani is onder leiding van scheidsrechter Michele Beltrano geëindigd in een 0-2 overwinning voor KF Ballkani. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 64e minuut door Walid Hamidi, waarmee KF Ballkani met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 76e minuut voor dat KF Ballkani via Bernard Karrica op 0-2 kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor KF Ballkani.

Wedstrijdstatistieken Hamrun Spartans - KF Ballkani
Balbezit
4%
96%
Gele kaarten
3
0
Schoten totaal
2
11
Schoten op doel
1
7
Aanvallen
50
50
Gevaarlijke aanvallen
24
33
Overtredingen
17
11
Corners
4
5
Wissels
4
4
LIVE Hamrun Spartans - KF Ballkani 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hamrun Spartans - KF Ballkani teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
31' Wissel Hamrun Spartans Wissel Sven Xerri voor Emerson Marcelina Hamrun Spartans
49' Gele kaart Hamrun Spartans Gele kaart voor Elionay Hamrun Spartans
49' Gele kaart Hamrun Spartans Gele kaart voor Roko Prša Hamrun Spartans
63' Wissel Hamrun Spartans Wissel Shaisen Attard voor Daniel Letherby Hamrun Spartans
63' Wissel Hamrun Spartans Wissel Vitão voor Elionay Hamrun Spartans
64' Doelpunt KF Ballkani Doelpunt Walid Hamidi KF Ballkani 0-1
75' Gele kaart Hamrun Spartans Gele kaart voor Mayron Marques Hamrun Spartans
76' Penalty KF Ballkani Penalty Bernard Karrica KF Ballkani 0-2
79' Wissel KF Ballkani Wissel Bleart Tolaj voor Marsel Ismajlgeci KF Ballkani
82' Wissel KF Ballkani Wissel Giovanni voor Bernard Karrica KF Ballkani
83' Wissel Hamrun Spartans Wissel Talison voor Mayron Marques Hamrun Spartans
88' Wissel KF Ballkani Wissel Geralb Smajli voor Almir Kryeziu KF Ballkani
88' Wissel KF Ballkani Wissel Krenar Dulaj voor Walid Hamidi KF Ballkani
Video hoogtepunten en samenvatting Hamrun Spartans - KF Ballkani
Opstellingen Hamrun Spartans - KF Ballkani
De opstellingen van Hamrun Spartans en KF Ballkani zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hamrun Spartans gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en KF Ballkani zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Ilir Daja
Voorbeschouwing Hamrun Spartans - KF Ballkani

Hamrun Spartans en KF Ballkani spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michele Beltrano en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hamrun Spartans en KF Ballkani in de UEFA Conference League vond plaats op 23 juli 2024 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Hamrun Spartans 0
Winst KF Ballkani 0
Gelijkspel 1
Totaal 1
Tags
Hamrun Spartans - KF Ballkani Opstelling Hamrun Spartans Opstelling KF Ballkani Live Hamrun Spartans - KF Ballkani Live Hamrun Spartans - KF Ballkani kijken Hamrun Spartans - KF Ballkani kijken Live Hamrun Spartans - KF Ballkani stream Hamrun Spartans - KF Ballkani Fox Sports Nabeschouwing Hamrun Spartans - KF Ballkani Uitslag Hamrun Spartans - KF Ballkani Statistieken Hamrun Spartans - KF Ballkani UEFA Conference League 2024/2025 Hamrun Spartans - KF Ballkani wedden Hamrun Spartans - KF Ballkani gokken Hamrun Spartans - KF Ballkani Unibet