Nabeschouwing Inter Club d'Escaldes - AEK Athene (0-4) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 1 augustus 2024 - 18:30 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Inter Club d'Escaldes het donderdag 1 augustus 2024 om 18:30 uur in eigen huis op tegen AEK Athene. De wedstrijd wordt gespeeld in Camp de Futbol d'Aixovall in Sant Julia de Loria.

Via de Inter Club d'Escaldes - AEK Athene live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Club d'Escaldes - AEK Athene (0-4)

Het UEFA Conference League duel tussen Inter Club d'Escaldes en AEK Athene is onder leiding van scheidsrechter Ondřej Berka geëindigd in een 0-4 overwinning voor AEK Athene. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door Levi García, waarmee AEK Athens met 0-1 de leiding nam. AEK Athens vergrootte in de 74e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Levi García op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 83e minuut volgde een derde treffer van AEK Athens, waarmee Nordin Amrabat zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor AEK Athens in de 86e minuut, nadat Levi García de 0-4 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor AEK Athene.

LIVE Inter Club d'Escaldes - AEK Athene 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Club d'Escaldes - AEK Athene teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart AEK Athens Gele kaart voor Ehsan Hajsafi AEK Athens
29' Doelpunt AEK Athens Doelpunt Levi García AEK Athens 0-1
40' Gele kaart Inter Club d'Escaldes Gele kaart voor Guillaume Lopez Inter Club d'Escaldes
50' Gele kaart AEK Athens Gele kaart voor Jens Jönsson AEK Athens
56' Wissel AEK Athens Wissel Petros Mantalos voor Jens Jönsson AEK Athens
60' Wissel Inter Club d'Escaldes Wissel Sascha Andreu voor Viti Martínez Inter Club d'Escaldes
60' Wissel Inter Club d'Escaldes Wissel Joanet López voor Hamza Ryahi Inter Club d'Escaldes
72' Wissel AEK Athens Wissel Aboubakary Koita voor Mijat Gaćinović AEK Athens
74' Doelpunt AEK Athens Doelpunt Levi García met assist van Alexander Callens AEK Athens 0-2
75' Wissel Inter Club d'Escaldes Wissel Álex Sánchez voor Adrià Gallego Inter Club d'Escaldes
81' Wissel Inter Club d'Escaldes Wissel Nordin Amrabat voor Paolo Fernandes Inter Club d'Escaldes
81' Wissel AEK Athens Wissel Paolo Fernandes voor AEK Athens
81' Gele kaart AEK Athens Gele kaart voor Rafinha Jilmar Steed Torres Martínez AEK Athens
81' Wissel AEK Athens Wissel Lazaros Rota voor Ehsan Hajsafi AEK Athens
83' Doelpunt AEK Athens Doelpunt Nordin Amrabat met assist van Petros Mantalos AEK Athens 0-3
86' Doelpunt AEK Athens Doelpunt Levi García AEK Athens 0-4
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Club d'Escaldes - AEK Athene
Opstellingen Inter Club d'Escaldes - AEK Athene
De opstellingen van Inter Club d'Escaldes en AEK Athene zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Inter Club d'Escaldes gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en AEK Athene zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Inter Club d'Escaldes - AEK Athene

Inter Club d'Escaldes en AEK Athene spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ondřej Berka en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Inter Club d'Escaldes en AEK Athene in de UEFA Conference League vond plaats op 24 juli 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor AEK Athene. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is AEK Athene favoriet. 1 keer wist de ploeg van Inter Club d'Escaldes te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Inter Club d'Escaldes. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.