Nabeschouwing KF Llapi - Brondby (2-2) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 1 augustus 2024 - 17:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt KF Llapi het donderdag 1 augustus 2024 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Brondby. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadiumi i Qytetit in Besiana.

Via de KF Llapi - Brondby live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KF Llapi - Brondby (2-2)

De UEFA Conference League 2024/2025 wedstrijd tussen KF Llapi en Brondby geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door Elvir Gashijani, waarmee KF Llapi met 1-0 de leiding nam. Brøndby IF kwam in de 53e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Emmanuel Damoah Yeboah, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Brøndby IF vervolgens op 1-2. Het was Ohi Omoijuanfo die vanaf 11 meter wist te scoren in de 61e minuut.

Na 66 minuten was het Thomas Mikkelsen die de bal in eigen doel werkte, waardoor KF Llapi op 2-2 kwam te staan.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE KF Llapi - Brondby 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KF Llapi - Brondby teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Doelpunt KF Llapi Doelpunt Elvir Gashijani met assist van Ilir Blakçori KF Llapi 1-0
46' Gele kaart KF Llapi Gele kaart voor Elvir Gashijani KF Llapi
53' Doelpunt Brøndby IF Doelpunt Emmanuel Damoah Yeboah met assist van Oscar Schwartau Brøndby IF 1-1
59' Gele kaart KF Llapi Gele kaart voor Ilir Krasniqi KF Llapi
61' Penalty Brøndby IF Penalty Ohi Omoijuanfo Brøndby IF 1-2
65' Wissel Brøndby IF Wissel Clement Bischoff voor Sebastian Sebulonsen Brøndby IF
65' Wissel Brøndby IF Wissel Henrik Heggheim voor Jordi Vanlerberghe Brøndby IF
65' Wissel Brøndby IF Wissel Rasmus Lauritsen voor Frederik Alves Brøndby IF
66' Eigen doelpunt KF Llapi Eigen doelpunt Thomas Mikkelsen KF Llapi 2-2
67' Wissel KF Llapi Wissel Valmir Veliu voor L. Peci KF Llapi
67' Wissel KF Llapi Wissel Arber Bytyqi voor Ilir Blakçori KF Llapi
67' Wissel KF Llapi Wissel Ahmed Januzi voor Ardit Tahiri KF Llapi
67' Wissel KF Llapi Wissel Arbnor Ramadani voor Adem Maliqi KF Llapi
75' Gele kaart KF Llapi Gele kaart voor Arbnor Ramadani KF Llapi
78' Wissel Brøndby IF Wissel Noah Teye Nartey voor Josip Radosevic Brøndby IF
84' Wissel KF Llapi Wissel Ergyn Ahmeti voor Muhamedin Useini KF Llapi
88' Wissel Brøndby IF Wissel Bertram Kvist voor Christian Cappis Brøndby IF
Video hoogtepunten en samenvatting KF Llapi - Brondby
Opstellingen KF Llapi - Brondby
De opstellingen van KF Llapi en Brondby zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat KF Llapi gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Brondby zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.