Nabeschouwing Kopenhagen - Kilmarnock (2-0) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 22 augustus 2024 - 19:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Kopenhagen het donderdag 22 augustus 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Kilmarnock. De wedstrijd wordt gespeeld in Parken in København.

Via de Kopenhagen - Kilmarnock live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kopenhagen - Kilmarnock (2-0)

Het UEFA Conference League duel tussen Kopenhagen en Kilmarnock is onder leiding van scheidsrechter Fabio Maresca geëindigd in een 2-0 overwinning voor Kopenhagen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 77 minuten. Kevin Diks maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee FC Copenhagen vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Laat in de wedstrijd wist FC Copenhagen opnieuw te scoren. In de 96e minuut was het Rasmus Falk die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor FC Copenhagen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Kopenhagen.

LIVE Kopenhagen - Kilmarnock 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kopenhagen - Kilmarnock teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor Denis Vavro FC Copenhagen
39' Wissel FC Copenhagen Wissel Gabriel Pereira voor Birger Meling FC Copenhagen
57' Wissel FC Copenhagen Wissel Magnus Mattsson voor Victor Froholdt FC Copenhagen
60' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor Kevin Diks FC Copenhagen
60' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor Joe Wright Kilmarnock
62' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor Derek McInnes Kilmarnock
66' Wissel Kilmarnock Wissel Robbie Deas voor Joe Wright Kilmarnock
71' Wissel Kilmarnock Wissel Danny Armstrong voor Matty Kennedy Kilmarnock
72' Wissel Kilmarnock Wissel Bobby Wales voor Kyle Vassell Kilmarnock
72' Wissel Kilmarnock Wissel Oliver Bainbridge voor Jack Burroughs Kilmarnock
75' Mohamed Elyounoussi FC Copenhagen
76' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor Kieran OHara Kilmarnock
77' Penalty FC Copenhagen Penalty Kevin Diks FC Copenhagen 1-0
80' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor Mohamed Elyounoussi FC Copenhagen
85' Wissel FC Copenhagen Wissel Robert voor Elias Achouri FC Copenhagen
87' Wissel Kilmarnock Wissel Innes Cameron voor Marley Watkins Kilmarnock
91' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor Oliver Bainbridge Kilmarnock
96' Doelpunt FC Copenhagen Doelpunt Rasmus Falk FC Copenhagen 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Kopenhagen - Kilmarnock
Opstellingen Kopenhagen - Kilmarnock
De opstellingen van Kopenhagen en Kilmarnock zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kopenhagen gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Kilmarnock zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Derek McInnes
Voorbeschouwing Kopenhagen - Kilmarnock

Kopenhagen en Kilmarnock spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fabio Maresca en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Kopenhagen en Kilmarnock elkaar treffen in de UEFA Conference League.