Nabeschouwing Magpies - Kopenhagen (0-3) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 25 juli 2024 - 18:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Magpies het donderdag 25 juli 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Kopenhagen. De wedstrijd wordt gespeeld in Victoria Stadium, Wincham in Northwich.

Via de Magpies - Kopenhagen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Magpies - Kopenhagen (0-3)

Het UEFA Conference League duel tussen Magpies en Kopenhagen is onder leiding van scheidsrechter Cláudio Filipe Ruivo Pereira geëindigd in een 0-3 overwinning voor Kopenhagen. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door Mohamed Elyounoussi, waarmee FC Copenhagen met 0-1 de leiding nam. FC Copenhagen vergrootte in de 62e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Viktor Claesson op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 65e minuut volgde een derde treffer van FC Copenhagen, waarmee Victor Froholdt zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Cláudio Filipe Ruivo Pereira, waardoor Kopenhagen een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Magpies - Kopenhagen 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Magpies - Kopenhagen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor Orri Óskarsson FC Copenhagen
30' Doelpunt FC Copenhagen Doelpunt Mohamed Elyounoussi met assist van Magnus Mattsson FC Copenhagen 0-1
57' Gele kaart Magpies Gele kaart voor Ale Carrascal Magpies
59' Wissel Magpies Wissel Christian Orihuela voor Olatunde Bayode Magpies
59' Wissel Magpies Wissel Javi Forján voor Juanje Argüez Magpies
62' Doelpunt FC Copenhagen Doelpunt Viktor Claesson met assist van Magnus Mattsson FC Copenhagen 0-2
65' Doelpunt FC Copenhagen Doelpunt Victor Froholdt met assist van Denis Vavro FC Copenhagen 0-3
66' Wissel FC Copenhagen Wissel Lukas Lerager voor Viktor Claesson FC Copenhagen
66' Wissel FC Copenhagen Wissel Jordan Larsson voor Mohamed Elyounoussi FC Copenhagen
74' Wissel FC Copenhagen Wissel Oliver Højer voor Magnus Mattsson FC Copenhagen
74' Wissel FC Copenhagen Wissel Christian Sörensen voor Birger Meling FC Copenhagen
74' Wissel FC Copenhagen Wissel Amin Chiakha voor Orri Óskarsson FC Copenhagen
76' Wissel Magpies Wissel Jack Storer voor Carlos García Magpies
90' Wissel Magpies Wissel Federico Martín Villar voor Ale Carrascal Magpies
90' Wissel Magpies Wissel Anthony Hernandez voor Lee Coombes Magpies
Video hoogtepunten en samenvatting Magpies - Kopenhagen
Opstellingen Magpies - Kopenhagen
De opstellingen van Magpies en Kopenhagen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Magpies gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Kopenhagen zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Magpies - Kopenhagen

Magpies en Kopenhagen spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cláudio Filipe Ruivo Pereira en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Magpies en Kopenhagen elkaar treffen in de UEFA Conference League.