Nabeschouwing Mladá Boleslav - Paksi SE (2-2) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 22 augustus 2024 - 18:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Mladá Boleslav het donderdag 22 augustus 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Paksi SE. De wedstrijd wordt gespeeld in Adidas Aréna in Mlada Boleslav.

Via de Mladá Boleslav - Paksi SE live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mladá Boleslav - Paksi SE (2-2)

De UEFA Conference League 2024/2025 wedstrijd tussen Mladá Boleslav en Paksi SE geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Ákos Kinyik zette Mladá Boleslav op een 1-0 voorsprong in de 65e minuut van de wedstrijd. Paksi SE kwam in de 80e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Dániel Böde, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 85e minuut zette Kristóf Papp zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Paksi SE de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Mladá Boleslav nadat Tomas Ladra in de 97e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn. In de 96e minuut moest Paksi SE verder met een man minder, nadat Bence Lenzsér een tweede gele kaart kreeg.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Mladá Boleslav - Paksi SE 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mladá Boleslav - Paksi SE teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Paksi SE Gele kaart voor Bence Lenzsér Paksi SE
39' Gele kaart Paksi SE Gele kaart voor Kristóf Papp Paksi SE
46' Wissel Paksi SE Wissel Barna Tóth voor Dávid Zimonyi Paksi SE
59' Wissel Mladá Boleslav Wissel Daniel Langhamer voor Daniel Marecek Mladá Boleslav
64' Gele kaart Paksi SE Gele kaart voor Jozsef Windecker Paksi SE
65' Eigen doelpunt Mladá Boleslav Eigen doelpunt Ákos Kinyik Vasil Kusej Mladá Boleslav 1-0
73' Bence Ötvös Paksi SE
78' Wissel Paksi SE Wissel Balász Balogh voor Bálint Vécsei Paksi SE
78' Wissel Paksi SE Wissel Dániel Böde voor Zsolt Haraszti Paksi SE
80' Doelpunt Paksi SE Doelpunt Dániel Böde met assist van Barna Tóth Paksi SE 1-1
83' Wissel Mladá Boleslav Wissel Lamin Jawo voor Vasil Kusej Mladá Boleslav
83' Wissel Mladá Boleslav Wissel Matej Pulkrab voor Lukáš Mašek Mladá Boleslav
85' Doelpunt Paksi SE Doelpunt Kristóf Papp met assist van Dániel Böde Paksi SE 1-2
97' Doelpunt Mladá Boleslav Doelpunt Tomas Ladra Mladá Boleslav 2-2
98' Wissel Paksi SE Wissel Erik Silye voor Barna Tóth Paksi SE
94' Wissel Paksi SE Wissel Dávid Bor voor Krisztián Kovács Paksi SE
96' Tweede gele kaart Paksi SE Tweede gele kaart voor Bence Lenzsér Paksi SE
Video hoogtepunten en samenvatting Mladá Boleslav - Paksi SE
Opstellingen Mladá Boleslav - Paksi SE
De opstellingen van Mladá Boleslav en Paksi SE zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mladá Boleslav gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Paksi SE zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.