Nabeschouwing Omonia Nicosia - Zira (6-0) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 22 augustus 2024 - 19:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Omonia Nicosia het donderdag 22 augustus 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Zira. De wedstrijd wordt gespeeld in GSP Stadium in Levkosía.

Via de Omonia Nicosia - Zira live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Omonia Nicosia - Zira (6-0)

Het UEFA Conference League duel tussen Omonia Nicosia en Zira is onder leiding van scheidsrechter Juri Frischer geëindigd in een 6-0 overwinning voor Omonia Nicosia. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door Amine Khammas, waarmee Omonia Nicosia met 1-0 de leiding nam. Omonia Nicosia kreeg via Willy Semedo in de 31e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Juri Frischer de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Door een benutte penalty kwam Omonia Nicosia vervolgens op 2-0. Het was Willy Semedo die vanaf 11 meter wist te scoren in de 34e minuut.

In de 46e minuut volgde een derde treffer van Omonia Nicosia, waarmee Mariusz Stępiński zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam Omonia Nicosia geen gas terug, waardoor in de 54e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Mariusz Stępiński. De vijfde treffer van Omonia Nicosia viel in de 60e minuut en kwam op naam te staan van Ewandro Costa. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 70e minuut was het Omonia Nicosia dat via Willy Semedo de stand op 6-0 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Juri Frischer en eindigde de wedstrijd dus met een 6-0 stand in het voordeel van Omonia Nicosia, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Omonia Nicosia - Zira 6-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Omonia Nicosia - Zira teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Omonia Nicosia Doelpunt Amine Khammas Omonia Nicosia 1-0
27' Gele kaart Zira Gele kaart voor Eldar Kuliev Zira
31' Penalty gemist Omonia Nicosia Penalty gemist Willy Semedo Willy Semedo Omonia Nicosia
31' Gele kaart Zira Gele kaart voor Tiago Silva Zira
33' Gele kaart Zira Gele kaart voor Tiago Silva Zira
34' Penalty Omonia Nicosia Penalty Willy Semedo Omonia Nicosia 2-0
46' Doelpunt Omonia Nicosia Doelpunt Mariusz Stępiński met assist van Ewandro Costa Omonia Nicosia 3-0
46' Wissel Zira Wissel Fuad Bayramov voor Məqsəd İsayev Zira
46' Wissel Zira Wissel Juninho Maranhense voor Rüstam Ahmadzada Zira
46' Wissel Zira Wissel Anatoliy Nuriev voor Hacıağa Hacılı Zira
54' Doelpunt Omonia Nicosia Doelpunt Mariusz Stępiński met assist van Veljko Simić Omonia Nicosia 4-0
58' Wissel Zira Wissel Abbas Ibrahim voor Eldar Kuliev Zira
60' Doelpunt Omonia Nicosia Doelpunt Ewandro Costa met assist van Mariusz Stępiński Omonia Nicosia 5-0
63' Wissel Omonia Nicosia Wissel Omer Atzili voor Ewandro Costa Omonia Nicosia
69' Gele kaart Zira Gele kaart voor Ruan Zira
70' Doelpunt Omonia Nicosia Doelpunt Willy Semedo met assist van Omer Atzili Omonia Nicosia 6-0
73' Wissel Omonia Nicosia Wissel Andronikos Kakoullis voor Mariusz Stępiński Omonia Nicosia
73' Wissel Omonia Nicosia Wissel Charalampos Charalampous voor Veljko Simić Omonia Nicosia
73' Wissel Omonia Nicosia Wissel Ioannis Kousoulos voor Mateo Marić Omonia Nicosia
75' Wissel Zira Wissel Stephane Acka voor Davit Volkovi Zira
82' Wissel Omonia Nicosia Wissel Saidou Alioum Moubarak voor Willy Semedo Omonia Nicosia
Video hoogtepunten en samenvatting Omonia Nicosia - Zira
Opstellingen Omonia Nicosia - Zira
De opstellingen van Omonia Nicosia en Zira zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Omonia Nicosia gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Zira zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Omonia Nicosia - Zira

Omonia Nicosia en Zira spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juri Frischer en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Omonia Nicosia en Zira elkaar treffen in de UEFA Conference League.