Nabeschouwing Paide - Stjarnan (4-0) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 1 augustus 2024 - 18:30 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Paide het donderdag 1 augustus 2024 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Stjarnan. De wedstrijd wordt gespeeld in Paide linnastaadion in Paide.

Via de Paide - Stjarnan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Paide - Stjarnan (4-0)

Het UEFA Conference League duel tussen Paide en Stjarnan is onder leiding van scheidsrechter Antoine Paul Chiaramonti geëindigd in een 4-0 overwinning voor Paide. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door Henrik Ojamaa, waarmee Paide met 1-0 de leiding nam. Paide vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Robi Saarma op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 57e minuut volgde een derde treffer van Paide, waarmee Abdoulie Ceesay zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Paide in de 85e minuut, nadat Michael Lilander de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Paide.

LIVE Paide - Stjarnan 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Paide - Stjarnan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt Paide Doelpunt Henrik Ojamaa Paide 1-0
46' Doelpunt Paide Doelpunt Robi Saarma met assist van Abdoulie Ceesay Paide 2-0
57' Doelpunt Paide Doelpunt Abdoulie Ceesay Paide 3-0
61' Wissel Stjarnan Wissel Haukur Brink voor Hilmar Árni Halldórsson Stjarnan
61' Wissel Stjarnan Wissel Jóhann Árni Gunnarsson voor Kjartan Már Kjartansson Stjarnan
64' Wissel Stjarnan Wissel Adolf Daði Birgisson voor Róbert Frosti Þorkelsson Stjarnan
64' Wissel Stjarnan Wissel Daníel Laxdal voor Sindri Thor Ingimarsson Stjarnan
67' Wissel Paide Wissel Mechini Gomis voor Abdoulie Ceesay Paide
74' Wissel Paide Wissel Oskar Hõim voor Predrag Medic Paide
74' Wissel Paide Wissel Dimitri Jepihhin voor Robi Saarma Paide
77' Gele kaart Stjarnan Gele kaart voor Helgi Fróði Ingason Stjarnan
78' Gele kaart Paide Gele kaart voor Mechini Gomis Paide
82' Gele kaart Paide Gele kaart voor Patrik Kristal Paide
82' Wissel Paide Wissel Gerdo Juhkam voor Daniel Luts Paide
83' Wissel Stjarnan Wissel Jón Hrafn Barkarson voor Þórarinn Ingi Valdimarsson Stjarnan
84' Gele kaart Stjarnan Gele kaart voor Guðmundur Kristjánsson Stjarnan
85' Doelpunt Paide Doelpunt Michael Lilander Paide 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Paide - Stjarnan
Opstellingen Paide - Stjarnan
De opstellingen van Paide en Stjarnan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Paide gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Stjarnan zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Coach Ivan Stojković
Voorbeschouwing Paide - Stjarnan

Paide en Stjarnan spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antoine Paul Chiaramonti en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Paide en Stjarnan in de UEFA Conference League vond plaats op 25 juli 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Stjarnan. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Stjarnan favoriet. 1 keer wist de ploeg van Paide te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Paide. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.