Nabeschouwing Rijeka - Olimpija (1-1) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 22 augustus 2024 - 20:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Rijeka het donderdag 22 augustus 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Olimpija. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion HNK Rijeka in Rijeka.

Via de Rijeka - Olimpija live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rijeka - Olimpija (1-1)

De UEFA Conference League 2024/2025 wedstrijd tussen Rijeka en Olimpija geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door Franjo Ivanovic, waarmee Rijeka met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van Pedro Lucas Schwaizer in de 76e minuut zorgde er even later voor dat Olimpija weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Rijeka - Olimpija 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rijeka - Olimpija teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Doelpunt Rijeka Doelpunt Franjo Ivanovic met assist van Niko Jankovic Rijeka 1-0
35' Gele kaart Olimpija Gele kaart voor Agustín Doffo Olimpija
46' Wissel Olimpija Wissel Justas Lasickas voor David Sualehe Olimpija
49' Gele kaart Rijeka Gele kaart voor Marcel Ratnik Rijeka
55' Wissel Rijeka Wissel Ivan Smolčić voor Bruno Bogojevic Rijeka
68' Wissel Olimpija Wissel Marko Brest voor Raul Florucz Olimpija
68' Wissel Rijeka Wissel Thalisson Charles voor Niko Jankovic Rijeka
70' Wissel Rijeka Wissel Gabriel Rukavina voor Veldin Hodža Rijeka
70' Wissel Olimpija Wissel Lindon Selahi voor Diogo Pinto Olimpija
75' Gele kaart Rijeka Gele kaart voor David Sualehe Rijeka
76' Penalty Olimpija Penalty Pedro Lucas Schwaizer Olimpija 1-1
78' Gele kaart Olimpija Gele kaart voor Marco Pašalić Olimpija
80' Wissel Olimpija Wissel Benjika Caciel voor Nemanja Motika Olimpija
80' Wissel Olimpija Wissel Ivan Durdov voor Pedro Lucas Schwaizer Olimpija
81' Wissel Rijeka Wissel Komnen Andric voor Marco Pašalić Rijeka
83' Gele kaart Rijeka Gele kaart voor Martin Zlomislic Rijeka
Video hoogtepunten en samenvatting Rijeka - Olimpija
Opstellingen Rijeka - Olimpija
De opstellingen van Rijeka en Olimpija zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rijeka gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Olimpija zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Željko Sopić
Voorbeschouwing Rijeka - Olimpija

Rijeka en Olimpija spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter César Soto Grado en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rijeka en Olimpija elkaar treffen in de UEFA Conference League.