Nabeschouwing Sarajevo - Spartak Trnava (0-0) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 25 juli 2024 - 21:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Sarajevo het donderdag 25 juli 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Spartak Trnava. De wedstrijd wordt gespeeld in Olimpijski Stadion Asim Ferhatovic Hase in Sarajevo.

Via de Sarajevo - Spartak Trnava live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sarajevo - Spartak Trnava (0-0)

De UEFA Conference League 2024/2025 wedstrijd tussen Sarajevo en Spartak Trnava geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Sarajevo en Spartak Trnava gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Sarajevo, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Bram Van Driessche niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Sarajevo - Spartak Trnava 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sarajevo - Spartak Trnava teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Sarajevo Gele kaart voor Vladan Bubanja Sarajevo
41' Gele kaart Sarajevo Gele kaart voor Vinko Soldo Sarajevo
44' Gele kaart Spartak Trnava Gele kaart voor Roman Prochazka Spartak Trnava
53' Wissel Spartak Trnava Wissel Robert Pich voor Lukas Stetina Spartak Trnava
57' Wissel Spartak Trnava Wissel Jakub Paur voor Milan Corryn Spartak Trnava
61' Wissel Sarajevo Wissel E. Mehmedović voor Vladan Bubanja Sarajevo
61' Wissel Sarajevo Wissel Renan Oliveira voor Hamza Čataković Sarajevo
87' Wissel Sarajevo Wissel Nemanja Anđušić voor Giorgi Guliashvili Sarajevo
87' Wissel Sarajevo Wissel Edin Julardzija voor Aleksandar Đorđević Sarajevo
90' Wissel Spartak Trnava Wissel Hugo Ahl voor Philip Azango Spartak Trnava
94' Wissel Sarajevo Wissel Muamer Hamzić voor Francis Kyeremeh Sarajevo
94' Gele kaart Sarajevo Gele kaart voor E. Mehmedović Sarajevo
Video hoogtepunten en samenvatting Sarajevo - Spartak Trnava
Opstellingen Sarajevo - Spartak Trnava
De opstellingen van Sarajevo en Spartak Trnava zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sarajevo gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Spartak Trnava zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.