Nabeschouwing St Patricks - Sabah (1-0) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 8 augustus 2024 - 20:45 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt St Patricks het donderdag 8 augustus 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sabah. De wedstrijd wordt gespeeld in Richmond Park in Dublin.

Via de St Patricks - Sabah live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St Patricks - Sabah (1-0)

Het UEFA Conference League duel tussen St Patricks en Sabah is onder leiding van scheidsrechter Vilhjálmur Alvar Thórarinsson geëindigd in een 1-0 overwinning voor St Patricks. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door Romal Palmer, waarmee St Patrick's met 1-0 de leiding nam. In de 53e minuut kreeg Ivan Lepinjica van Sabah voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Sabah de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van St Patricks.

LIVE St Patricks - Sabah 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St Patricks - Sabah teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Sabah Gele kaart voor Ivan Lepinjica Sabah
31' Gele kaart Sabah Gele kaart voor Oier Luengo Sabah
35' Doelpunt St Patrick's Doelpunt Romal Palmer met assist van Jake Mulraney St Patrick's 1-0
46' Wissel St Patrick's Wissel Mason Melia voor Aidan Keena St Patrick's
53' Tweede gele kaart Sabah Tweede gele kaart voor Ivan Lepinjica Sabah
71' Wissel St Patrick's Wissel Kian Leavy voor Jake Mulraney St Patrick's
72' Wissel Sabah Wissel Namiq Ələsgərov voor Joy-Lance Mickels Sabah
72' Wissel Sabah Wissel Rəhman Daşdəmirov voor Kaheem Parris Sabah
74' Gele kaart Sabah Gele kaart voor Rəhman Daşdəmirov Sabah
78' Gele kaart St Patrick's Gele kaart voor Romal Palmer St Patrick's
79' Wissel St Patrick's Wissel Brandon Kavanagh voor Zack Elbouzedi St Patrick's
82' Wissel Sabah Wissel Khayal Aliyev voor Pavol Safranko Sabah
82' Wissel Sabah Wissel Njegos Kupusovic voor Jesse Tamunobaraboye Sekidika Sabah
88' Wissel St Patrick's Wissel Aaron Bolger voor Jamie Lennon St Patrick's
88' Wissel St Patrick's Wissel Jason McClelland voor Romal Palmer St Patrick's
Video hoogtepunten en samenvatting St Patricks - Sabah
Opstellingen St Patricks - Sabah
De opstellingen van St Patricks en Sabah zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat St Patricks gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sabah zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.