Nabeschouwing St. Mirren - Brann (1-1) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 8 augustus 2024 - 20:45 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt St. Mirren het donderdag 8 augustus 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Brann. De wedstrijd wordt gespeeld in The Smisa Stadium in Paisley.

Via de St. Mirren - Brann live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Mirren - Brann (1-1)

De UEFA Conference League 2024/2025 wedstrijd tussen St. Mirren en Brann geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 75e minuut door Felix Horn Myhre, waarmee Brann met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat St. Mirren het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 90e minuut was het namelijk Toyosi Olusanya die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE St. Mirren - Brann 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Mirren - Brann teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor Marcus Fraser St. Mirren
36' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor Mikael Mandron St. Mirren
48' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor Ellery Balcombe St. Mirren
63' Wissel St. Mirren Wissel Scott Tanser voor Jaden Brown St. Mirren
63' Wissel St. Mirren Wissel Dennis Adeniran voor Roland Idowu St. Mirren
63' Wissel St. Mirren Wissel Toyosi Olusanya voor Mikael Mandron St. Mirren
66' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor Richard Taylor St. Mirren
69' Wissel St. Mirren Wissel James Scott voor Jonah Ayunga St. Mirren
69' Wissel St. Mirren Wissel Alex Iacovitti voor Richard Taylor St. Mirren
75' Doelpunt Brann Doelpunt Felix Horn Myhre met assist van Ole Didrik Blomberg Brann 0-1
76' Wissel Brann Wissel Mads Berg Sande voor Niklas Castro Brann
79' Wissel Brann Wissel Aune Selland Heggebø voor Bård Finne Brann
82' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor Alex Gogic St. Mirren
85' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor Toyosi Olusanya St. Mirren
89' Wissel Brann Wissel Sakarias Opsahl voor Sander Erik Kartum Brann
89' Wissel Brann Wissel Ulrik Mathisen voor Ole Didrik Blomberg Brann
90' Doelpunt St. Mirren Doelpunt Toyosi Olusanya met assist van James Scott St. Mirren 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting St. Mirren - Brann
Opstellingen St. Mirren - Brann
De opstellingen van St. Mirren en Brann zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat St. Mirren gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Brann zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.