Nabeschouwing Stjarnan - Paide (2-1) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 25 juli 2024 - 21:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Stjarnan het donderdag 25 juli 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Paide. De wedstrijd wordt gespeeld in Samsung völlurinn in Garðabær.

Via de Stjarnan - Paide live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stjarnan - Paide (2-1)

Het UEFA Conference League duel tussen Stjarnan en Paide is onder leiding van scheidsrechter Jérémy Muller geëindigd in een 2-1 overwinning voor Stjarnan. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door Emil Atlason, waarmee Stjarnan met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van Patrik Kristal in de 54e minuut zorgde er even later voor dat Paide weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 73e minuut zette Emil Atlason zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Stjarnan de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jérémy Muller, waardoor Stjarnan een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Stjarnan - Paide 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stjarnan - Paide teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Wissel Stjarnan Wissel Haukur Brink voor Óli Valur Ómarsson Stjarnan
22' Gele kaart Paide Gele kaart voor Nikita Baranov Paide
24' Doelpunt Stjarnan Doelpunt Emil Atlason Stjarnan 1-0
25' Wissel Paide Wissel Dimitri Jepihhin voor Siim Luts Paide
45' Gele kaart Paide Gele kaart voor Abdoulie Ceesay Paide
54' Penalty Paide Penalty Patrik Kristal Paide 1-1
55' Wissel Paide Wissel Daniel Luts voor Abdoulie Ceesay Paide
62' Gele kaart Stjarnan Gele kaart voor Kjartan Már Kjartansson Stjarnan
70' Gele kaart Paide Gele kaart voor Predrag Medic Paide
71' Wissel Stjarnan Wissel Hilmar Árni Halldórsson voor Helgi Fróði Ingason Stjarnan
71' Wissel Stjarnan Wissel Baldur Logi Guðlaugsson voor Kjartan Már Kjartansson Stjarnan
71' Wissel Stjarnan Wissel Jóhann Árni Gunnarsson voor Örvar Eggertsson Stjarnan
73' Doelpunt Stjarnan Doelpunt Emil Atlason met assist van Árni Snær Ólafsson Stjarnan 2-1
75' Wissel Paide Wissel Oskar Hõim voor Predrag Medic Paide
75' Wissel Paide Wissel Thomas Agyepong voor Robi Saarma Paide
80' Gele kaart Stjarnan Gele kaart voor Haukur Brink Stjarnan
Video hoogtepunten en samenvatting Stjarnan - Paide
Opstellingen Stjarnan - Paide
De opstellingen van Stjarnan en Paide zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Stjarnan gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Paide zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Ivan Stojković
Voorbeschouwing Stjarnan - Paide

Stjarnan en Paide spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jérémy Muller en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Stjarnan en Paide elkaar treffen in de UEFA Conference League.