Nabeschouwing Ararat-Armenia - Puskás (0-1) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 8 augustus 2024 - 17:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Ararat-Armenia het donderdag 8 augustus 2024 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Puskás. De wedstrijd wordt gespeeld in Vazgen Sargsyan anvan Hanrapetakan Marzadasht in Yerevan.

Via de Ararat-Armenia - Puskás live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ararat-Armenia - Puskás (0-1)

Het UEFA Conference League duel tussen Ararat-Armenia en Puskás is onder leiding van scheidsrechter Kristoffer Hagenes geëindigd in een 0-1 overwinning voor Puskás. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 89e minuut door Mikael Soisalo, waarmee Puskás met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Ararat-Armenia dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Kristoffer Hagenes, waardoor Puskás de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Ararat-Armenia - Puskás 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ararat-Armenia - Puskás teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Puskás Gele kaart voor Roland Szolnoki Puskás
17' Gele kaart Ararat-Armenia Gele kaart voor Edgar Grigoryan Ararat-Armenia
28' Gele kaart Ararat-Armenia Gele kaart voor Tenton Yenne Ararat-Armenia
56' Wissel Ararat-Armenia Wissel Armen Ambartsumyan voor Alwyn Tera Ararat-Armenia
63' Wissel Puskás Wissel Artem Favorov voor Roland Szolnoki Puskás
72' Wissel Ararat-Armenia Wissel Alexis Rodríguez voor Hovhannes Harutyunyan Ararat-Armenia
72' Wissel Ararat-Armenia Wissel Jonathan Duarte voor Artur Serobyan Ararat-Armenia
76' Gele kaart Ararat-Armenia Gele kaart voor Jonathan Duarte Ararat-Armenia
78' Wissel Puskás Wissel Jonathan Levi voor Urho Nissilä Puskás
81' Gele kaart Puskás Gele kaart voor Brandon Ormonde-Ottewill Puskás
86' Wissel Ararat-Armenia Wissel Mathew Gbomadu voor Eric Ocansey Ararat-Armenia
86' Wissel Ararat-Armenia Wissel Karen Muradyan voor Amos Nondi Ararat-Armenia
87' Gele kaart Puskás Gele kaart voor Zsolt Nagy Puskás
87' Wissel Puskás Wissel Jakov Puljić voor Lamin Colley Puskás
89' Doelpunt Puskás Doelpunt Mikael Soisalo met assist van Jonathan Levi Puskás 0-1
Video hoogtepunten en samenvatting Ararat-Armenia - Puskás
Opstellingen Ararat-Armenia - Puskás
De opstellingen van Ararat-Armenia en Puskás zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ararat-Armenia gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Puskás zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Zsolt Hornyák
Voorbeschouwing Ararat-Armenia - Puskás

Ararat-Armenia en Puskás spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kristoffer Hagenes en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Ararat-Armenia en Puskás elkaar treffen in de UEFA Conference League.