Nabeschouwing The New Saints - Panevėžys (0-0) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 29 augustus 2024 - 19:30 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt The New Saints het donderdag 29 augustus 2024 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Panevėžys. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadi Nacional in Andorra la Vella.

Via de The New Saints - Panevėžys live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing The New Saints - Panevėžys (0-0)

De UEFA Conference League 2024/2025 wedstrijd tussen The New Saints en Panevėžys geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor Rokas Rasimavičius van Panevėžys. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 62e minuut het veld moest verlaten. Qua balbezit waren The New Saints en Panevėžys gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor The New Saints, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Jakob A. Sundberg niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE The New Saints - Panevėžys 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd The New Saints - Panevėžys teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Panevėžys Gele kaart voor Jovan Čađenović Panevėžys
40' Gele kaart Panevėžys Gele kaart voor Rokas Rasimavičius Panevėžys
41' Gele kaart The New Saints Gele kaart voor Rory Holden The New Saints
46' Wissel The New Saints Wissel Josh Pask voor Jordan Marshall The New Saints
46' Wissel Panevėžys Wissel Jeffrey Sarpong voor Ernestas Veliulis Panevėžys
46' Wissel The New Saints Wissel Ben Clark voor Adam Wilson The New Saints
58' Wissel Panevėžys Wissel Andriy Karvatsky voor Sivert Gussias Panevėžys
59' Wissel The New Saints Wissel Sion Bradley voor Adrian Cieślewicz The New Saints
62' Tweede gele kaart Panevėžys Tweede gele kaart voor Rokas Rasimavičius Panevėžys
67' Wissel The New Saints Wissel Blaine Hudson voor Daniel Patrick Williams The New Saints
89' Wissel Panevėžys Wissel Nemanja Bosančić voor Cheikhou Dieng Panevėžys
Video hoogtepunten en samenvatting The New Saints - Panevėžys
Opstellingen The New Saints - Panevėžys
De opstellingen van The New Saints en Panevėžys zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat The New Saints gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Panevėžys zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.